A BODY BUILD ON GRAVY AND AN AMAZING OUTFIT

I NEEDED CHANGE

SPONSORERET | GULVTÆPPE | BLÅ VASE (GULV) | HVID VASE STOR | LYSERØDT PUDEBETRÆK | PRIKKET PUDEBETRÆK | STRIBET PUDE (LIGNENDE) | TERNET PUDE (GUL UDSOLGT) | HVID VASE LILLE

Forandring fryder. Samt afføder trangen til endnu mere forandring

Hvis jeg skulle tildele de sidste mange måneder af mit liv et tema, så må det være forandring. Forandring samt den endeløse kamp imellem friturestegt mad og ønsket om et flad mave. En ændret krop, en ændret livsstil, et ændret liv fra studerende til jobsøgende og en ændring i hele min person. Fra inderst til yderst.

Der er vist ikke noget at sige til, at jeg er noget så ør.

Langt henad vejen har disse forandringer været velkomne. Nødvendige ligefrem. Og jeg føler mig til tider som et helt andet menneske, end jeg var for under et år siden. Og thank the fucking lord for that, for jeg er blevet bedre. Meget bedre.

Sille version 10.9

Disse mange nye forandringer har lagt op til ønsket om flere, og dette har resulteret i en trang til at ændre indpakningen af mit liv. Jeg ønsker at ændre min garderobe, mit hår, min makeup og ikke mindst mit hjem. En forandring fra det helt simple, hvide hjem, der er en subtil repræsentation af min tidligere frygt for at råbe højt om min ægte person. En forandring til en mere farverig person med detaljer, der går imod min tidligere afstandtagen fra alt, der ikke bare er ensfarvet og enkelt.

Det blev Ellos, der hjalp mig med at skabe denne forandring i mit hjem. Ved hjælp af farverige puder, sjove vaser, et grineren tæppe og lidt flere vaser. Det er egentlig ganske få ting, jeg har tilføjet til min stue, men det har gjort en kæmpe forandring. Så stor en forandring, at jeg har samlet endnu flere ting fra nyhedsafdelingen hos Ellos, der meget gerne måtte finde hjem til resten af værelserne herhjemme.

Jeg er vild med de ekstremt mange muligheder hos Ellos, og den spøjse, skægge og lidt finurlige stil, der er i mange af tingene i deres Home afdeling, falder lige ind i den forandring, som jeg craver for tiden. Tænk i mindre ting, der kan ændre hele stilen af dit hjem, uden du behøver at betale kassen for helt nye møbler eller maling. En farverig pude, en lyserød vase, et vildt gulvtæppe eller et maleri til den tomme væg. Tag chancen og spring ud i det!

Om det så er i puder eller i livet.

REKLAME LINKS GRØN POTTE | BLÅ POTTE | GUL PUDE | GRØNT GULVTÆPPE | HVID SKÅL

followwho

2 kommentarer

 • Maja

  Din stue ser ret Nice ud. Min kæreste og jeg skal flytte til provinsen, når økonomien tillader det, og skal for første gang invistere i fælles møbler. Brugte som måske lidt nye.. Men det lader til 7-9-13, at vi allerede nu inden de store beslutninger skal tages, HAR bestået “IKEA og idé møbler – testen” .. dog er der et enkelt dilemma. For et år gav jeg mig selv, den gulerød, at jeg ville forære mig selv et konkret designer møbel, den dag, jeg har afleveret mit speciale.. Men men men.. Jeg tror næppe, at kæresten er enig i min prioritering om, at smide 10.000 kroner efter en stol.. Men fuck nu det, for manden kommer nok selv i sidste ende til, at smide det samme beløb efter guitar udstyr etc. Over de næste par år.. Nogle gange tror jeg, at det er sundt, at være stædig og forkæle sig selv, selvom det økonomisk måske ikke falder i god jord hos manden. I så fald, så glæder jeg mig til, at kunne shoppe lidt på ellos, for som du skriver, så er det altså virkelig en Nice interiør – hjemmeside :) god jobsøgning Sille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du skal da så meget forkæle dig selv med den stol! Jeg kan huske, at du har skrevet om den før, så selvfølgelig skal du det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BODY BUILD ON GRAVY AND AN AMAZING OUTFIT