DU ER, HVAD DU DRØMMER

I WEAR MY FEELINGS ON MY SLEEVE AND IN MY HAIR

skaermbillede-2017-10-10-kl-08-49-00

Jeg har taget en tidsmaskine og rejst tilbage til tiden med kærlighed til lyserødt hårpynt. En simplere tid.

Jeg er kun 23 år. Men på mange måder virker jeg måske som én, der er en del ældre. Mine sengetider kunne eksempelvis indikere dette, mængden af bekymringer ligeledes, min kærlighed til ostemadder måske også. Og vægten af den dårlige samvittighed over langt det meste, jeg gør, får mig rent faktisk til at gå en smule foroverbøjet – en gangstil, der kunne vidne om en langt højere alder.

Men nu har jeg snuppet mig en tidsmaskine – en meget lille og glimtende tidsmaskine – og er rejst tilbage til en tid, hvor  jeg var yngre. En simplere tid. En tid, hvor hårpynt var the shit.

For der er sket noget. Det lille barnlige hårspænde er at finde i alle de smarte københavnerpigers hår, og det efterlader mig med spørgsmålet om, hvorvidt det er blevet vedtaget ved det månedlige smarte pigers møde eller om de alle – ligesom jeg – søger at dyrke en simplere tid, hvor hårpynt var nice og angst et sted i Rusland?

Og så et sidste spørgsmål: Hvor skriver jeg mig op til det der møde henne? Jeg kan sagtens tage kage med næste gang.

Jeg elsker det i hvert fald. Det finurlige spil på noget ekstremt feminint finder jeg virkelig interessant. Så derfor købte jeg også hele to spænder, da jeg forleden var i Pico for at købe said hårspænde. Hvis man endnu ikke er helt sikker på trenden, så er det i hvert et godt tip at tage med sig, før man investerer i de helt vilde fra Holly Golighty og Lot29.

ikke-navngivet-1

HÅRSPÆNDER 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU ER, HVAD DU DRØMMER