OF COURSE YOU HAVE BAD SELF-ESTEEM STOP LOOKING AT YOURSELF, YOU DUMB SLUT

I WENT TO PARIS AND ALL I GOT WAS THIS EXCESSIVE AMOUNT OF PICTURES

img_9386

Søndag aften kom jeg, min kuffert og en pose efterhånden kølig Burger King mad hjem på adressen på Østerbro efter nogle dage i Paris. Det var fantastisk, smukt, stressende, inspirerende, stedet jeg gerne vil bo samt en frustrerende evig reminder om, at man aldrig får set alt i den by. Med hjem havde jeg et kæmpe overtræk (er der forresten nogle, der vil købe noget fra min garderobe samt invitere mig på aftensmad… lad os sige den næste måneds tid?), minder, glæde, nye sko og en mave fuld af kaffe og brie.

Her er en lille billedbog fra min tur:

Jeg ankom torsdag aften og placerede mig på Café Charlot efter tip fra min dejlige chef. Her spiste jeg ost, drak for meget vin, havde lange snakke med fremmede, røg smøger og smilte ekstremt meget for mig selv.

img_9426

Jeg besøgte Louvre, hvilket jeg var en kende skuffet over; stort, uoverskueligt og for mig ret uinteressant. Måske fordi jeg mest af alt havde lyst til at sidde på en fortovscafé og spise mad.

img_9436

Hvilket jeg endte med at gøre kort tid efter. Jeg placerede mig på Cafe de Flore og nød livet til det fuldeste.

img_9427 img_9429

Jeg bevægede mig rundt i Paris til fods, hvilket resulterede i en fantastisk mulighed for at se så meget som muligt, men også i voldsomme problemer med min lænd. Hvornår er jeg blevet gammel?

img_9442 img_9444

Jeg shoppede virkelig meget.

img_9453 img_9493

Som I: virkelig meget. Jeg viser jer selvfølgelig snart, hvad jeg egentlig fik med hjem.

img_9461

Jeg nød de små ting. Såsom mit eget selskab og sollyset i gaderne.

img_9516 img_9463

Jeg spiste morgenmad! Det gør jeg ikke normalt, men i Paris var dette mine favoritstunder. Især lørdagmorgen ved et lille springvand med en kaffe, en croissant og en lydbog i ørerne.

img_9485

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse på Picasso museet, der simpelthen er det fineste museum, jeg personligt nogensinde har været på. Anbefalelsesværdigt.

img_9469

Jeg spiste den mest fantastiske frokost på Ober Mamma! Og selvom jeg lå med kvalme resten af dagen, fordi det havde været SÅ rigt et måltid, ærgrer jeg mig stadig over, at jeg ikke nåede derned endnu engang, inden jeg rejste.

img_9455

Jeg brugte ekstremt mange stunder på fortovscafeer, og fik da også lige tid til at mødes med en dansk kollega fra branchen til snak og vin i læ fra en regnvejrstorm og træthed.

img_9518

Jeg har ligeledes brugt ekstremt mange stunder på at læse forskellige magasiner samt at tage billeder af ting, der inspirerer mig heri. Her Loewes kollektion, der lige nu er i butikkerne og kjolen herfra, der er blevet mit vildeste drømmekøb. JEG. MÅ. HAVE. DEN.

Husk at følge med på Instagram, hvor jeg opdaterer med pseudointeressante opdateringer fra mit relativt uinteressante liv.

followwho

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OF COURSE YOU HAVE BAD SELF-ESTEEM STOP LOOKING AT YOURSELF, YOU DUMB SLUT