COME VISIT MY TOILET: MY BEAUTY ROUTINE

IF NOTHING ELSE SUCCEED: NORMCORE

img_6862

Jeg smed fjerboan og perlemaveblusen for en enkelt dag, og dyrkede normcoren og fantastisk selskab

Ja ja, jeg ved godt, at normcoren er død, og at vi byder velkommen til en meget mere Manrepeller-ish tilgang til vores bolig, kunst og ikke mindst stil. Farver og en maksimering af vores look er på menuen, og jeg er all for it.

Langt de fleste dage.

Men nogle dage er altså også bare bygget til vintage – relativt uklædelige – Levis 501 jeans, en hvid skjorte og – det meste af dagen – et par udtrådte, vintage Asics sneakers. I har dog været så heldige at se kontorversionen af dagens look. En dag, der startede sløvt ud med trætte øjne og et endnu trættere hoved, der måske egentlig ikke lige havde overskud til gæster efter klokken 17 og en lang arbejdsdag. Jeg blev dog gjort absolut til skamme, da jeg blev mødt af det dejligste kram, de mest velduftende blomster på denne side af Køge og det smukkeste stykke keramik, jeg nogensinde har set.Og nå ja: lange snakke og tossede historier med den dejligste kvinde (deraf de røde kinder på ovenstående billede. Jeg er nemlig i sandhed en person, der bliver meget engageret i gode samtaler).

Det var i sandhed en dag bygget til et simpelt sæt og ganske fantastiske mennesker. Jeg lover, at jeg nok skal iføre mig en fjerboa i morgen, for at gøre det godt igen.

Jeans Levis | Skjorte ASOS | Støvler Notabene | Øreringe Pernille Lauridsen

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

COME VISIT MY TOILET: MY BEAUTY ROUTINE