TEN SIGNS YOU SUFFER FROM OVERTHINKING

IF SANTA WAS A MILLIONAIRE

ikke-navngivet-1

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Jeg er et rart menneske 364 dage om året

For noget tid siden lå min mor og jeg og så videoer fra min barndom. Indimellem de mange beviser på min mors  uheldige stilvalg til sin påklædningsdukke i.e. mig (lyserøde solbriller og pels i barnevognen = pimpet baby), var min seks måneders fødselsdag foreviget. For det fejrede man åbenbart dengang (Note to self: Forhør dig om muligheden for genindførelsen af halvårlige fejringer). I dette klip ser man lille Sille i sin høje stol, med den største gavebunke foran sig. Jeg taler amerikanske films gengivelse af julemorgener på coke. Og over lydsporet høres min smukke mors stemme:

Der er 28 gaver til dig, Sille!

Cut to 2016. Da jeg hører dette, kigger jeg på min mor og påpeger, at der intet er at sige til min sygelige gaveliderlighed. Det er en byrde, der er blevet pålagt mig som barn. Det er mit kors at bære, at jeg hver juleaften skal være så spændt på mine gaver, at jeg ikke kan koncentrere mig om at spise, at jeg ligger under juletræet for at røre, tælle og gætte mine gaver, at vores julesange er blevet ændret til:

Sille, hun har ingen ro før hun får sin pakke.

And don’t you know it.

Lige så rart og uselvisk et menneske jeg kan være til hverdag, lige så modbydelig og egoistisk er jeg juleaften. Derfor forsøger jeg kun at se min familie – der er nødt til at elske mig – i timerne inden, jeg skal åbne mine gaver.

For ellers er jeg ret sikker på, at jeg både ville miste veninder, kæreste og respekten fra andre.

Og for at overleve de lange 25 dage, der er til, at jeg igen bliver forenet med mine mange pakker, skriver jeg ønskesedler, mærker på de allerede indkøbte pakker og drømmer urealistiske drømme om mine ultimative og uopnåelige ønsker. Dem, der faktisk ikke (alle) er kommet med på listen, fordi det er en smule pinligt.

Ja, svigermor, det er rent faktisk et par øreringe til 10.000 kroner og et par støvler til cirka 5.000. Jeg forventer, at begge ting ligger under træet den 24.  

Men selvom det ikke bliver disse gaver, jeg savlende åbner den 24., så har man jo lov til at drømme. Er det ikke det, julen handler om? Drømme om gaver, gaver og flere gaver.

Og så noget med kærlighed, familie, samvær, hygge og alt det der andet overvurderede pis.

I håbet om at julemanden tilfældigvis skulle falde over denne ønskeseddel, mens han surfer rundt på sine favoritblogs – i.e. min – deler jeg nu mine ultimative ønsker. Den kan ligeledes fungere helt optimalt som udgangspunkt for mine 2017 køb, så jeg undgår dumme impulskøb og i stedet investerer i de ting, som jeg oprigtig ønsker mig.

I virkeligheden vil jeg blive glad for, hvad end jeg får. Om det så er en brunkage eller en Balanciaga blazer. Bare den er pakket ind som gave. For når jeg tænker mig om og mærker efter, så glæder jeg mig sgu også til alt det andet. Min familie, MADEN, hyggen og afsluttet studie.

Jeg er sgu blevet moden på mine voksne dage.

INDEHOLDER REKLAME LINKS ØRERINGE ORIT ELHANATI | NEDERDEL MADS NØRGAARD | STØVLER LOEWE | STILET ACNE STUDIOS | TASKE LOUIS VUITTON | TASKE LOUIS VUITTON | PELS SAKS POTTS | SOLBRILLER GUCCI

followwho

2 kommentarer

  • S

    Det her indlæg mangler Harry Pottes fætte: But last yea, last yea I had 37 :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEN SIGNS YOU SUFFER FROM OVERTHINKING