SICK FOR ASICS

I’LL TAKE MY DRESS WITH SNEAKERS, PLEASE

P1010015P1010008 P1010033KJOLE H&M | RULLEKRAVE YOU-WHO | SNEAKERS NIKE  

På trods af, at denne kjole er high-street, måske lidt af et trendbaseret item og ikke et klassisk piece, der altid er på mode, så er jeg faktisk rigtig vild med den stadig. Jeg har allerede haft den i flere måneder (i blogger-garderobe år svarer det jo nærmest til er årti), og jeg elsker stadig at have den på. Særligt hvis det som i dag er med et par lidt opsigtsvækkende sneakers, som jeg aldrig troede, ville fungere til andet end løbeturene (som jeg ikke løber). Men jeg synes, at de fungerer! 

followwho

7 kommentarer

 • Iben

  Du ser fantastisk ud, hvilket jeg også tror du vil gøre i denne kjole http://m.asos.com/mt/www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=6214462

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak! Jeg har faktisk set den, men den er ikke helt mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • soph

  Mega nice outfit. Og by the way Sille, må man spørge over hvor mange år du har fået samlet den helt fantastiske magasin samling du har ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak skal du have :) Puha, det ved jeg desværre ikke, jeg har samlet på magasiner så længe jeg kan huske :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sneakers er mine go-to sko sammen med ankelstøvler, de passer til alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Knudsen

  Det ser lækkert ud! Apropos trendbaserede items og de mere klassiske styles, så kunne jeg vildt godt bruge inspitation til sidstnævnte! Jeg falder ALTID i trend-fælden, og har nu besluttet mig for at lave en sikker basisgarderobe! Det er bare så svært når man feks altid ser Marie Jedig se lækker ud i de nyeste skud, så er der lidt mere evigheds-lækker over dig, – omend med lidt trends hist og her

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   “Evigheds-lækker”. Du ved da vist lige, hvordan du skal få mig til at gøre, hvad du gerne vil ;-) Det er en skide god idé, og det skal jeg nok få lavet snart :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICK FOR ASICS