TOUCH

FASHION MEETS THE ARMY

Desktop9

SPONSORERET AF JORDAN

Endnu engang står Jordan bag en helt fantastisk og sjov konkurrence, med helt vanvittige priser. Kampagnen går ud på, at man skal skabe sit egen unikke design, enten inspireret af hjemmet, egen stil eller bare en god idé. Præmierne er helt vilde: 1.præmien er to flybilletter til New York – estimeret værdi 14.000 DKK + 100 tandbørster af eget design. 2.præmie: to x flybilletter til Paris – estimeret værdi 5.000 DKK + 100 tandbørster af eget design. Ret vildt ikke?

Jeg har selv designet to tandbørster; en til mig selv, og en til min mand – moden møder hæren. Det tog fem minutter, og tro mig, når jeg kan finde ud af det, så kan alle. Skynd jer ind og brug jeres evner og lav det bedste design (helst ikke bedre end mine). Begynd jeres design HER. Link lige til jeres designs, jeg vil gerne se dem!

followwho

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOUCH