STUFF I DID

IS HAPPINESS A DRESS?

img_7665img_7676img_7712img_7680

Er det luften til de ædlere dele? Eller muligheden for at flashe en gammel dame i forbifarten?

Min glæde har over den sidste tid været ligefrem proportionel med mængden af kjoler, jeg har iført mig. Begge dele værende overraskende høj. Og som jeg gik der i min naive og closeminded tankegang, var jeg selvfølgelig overbevist om, at jeg gik med kjoler, FORDI  jeg var glad.

Men hvor tager jeg dog fejl.

Jeg er nemlig kommet frem til en helt anden teori, og følg nu med: Jeg går ikke med kjoler, fordi jeg er glad, men jeg er glad, fordi jeg går med kjoler.

*mind blown*

Jeg ved ikke, om det er vindens susen i det royale gemakker, eller om det er udsigten til at flashe en snerpet gammel frue, som jeg suser forbi hende i fuld fart på cyklen, men jeg er simpelthen bare helt igennem glad, når jeg er iført kjole (eller måske er jeg bare glad?).

Måske er det rettere blot, fordi jeg kun skal tænke på at iføre mig et enkelt stykke tøj om morgenen, eller måske er det grundet fraværet af elastikken om vommen og jeans-stoffer imellem ballerne?

I don’t know why, men jeg er fandeme fan.

Kjole Six Ames | Sko Nike | Solbriller Holly Golightly | Øreringe Dyrberg Kern

followwho

4 kommentarer

 • Line Nygaard

  Jeg ville satme også være glad hvis jeg havde en så flot kjole, der klædte mig så godt som den klæder dig! 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  “grundet fraværet af elastikken om vommen og jeans-stoffer imellem ballerne”

  Det ramte da lige plet! :D Selvom bukser i alle afskygninger er dælens flotte, så har jeg det med at føle mig som en kat i seletøj, når jeg IKKE har kjole på. Det er lige til at få klaus af. :) Kjolerne vinder hver gang.

  Og hvor er du fin i din kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STUFF I DID