ONLY USING SWEATS IN THE GYM IS SO 2015

IS INSTAGRAM THE EQUIVALENT OF A BIKINI WAX?

ins

Mit favoritmedie skader mig muligvis lige så meget som hårfjerning

Da jeg forleden sad og stalkede billeder af henholdsvis saftige cheeseburgere og endnu saftigere kvindelige modeller,  kom jeg til at tænke på følgende: Kan jeg egentlig overhovedet lide at være på Instagram, eller er det blot endnu en tilføjelse til listen over torturredskaber, jeg forværrer mit liv med?

Placeret lige imellem g-strengen og voksning af bikinilinjen.

For som jeg sad der og skruede op for min sult og ned for min selvtillid kunne jeg ikke undgå at reflektere over, hvorvidt min tid brugt på dette altopslugende medie i virkeligheden fungerede som afslapning eller som stress faktor. Nød jeg det, eller frygtede jeg det inderst inde?

Og mens jeg ganske seriøst funderede over, hvordan jeg bedst kunne få mit næste selfie til at fremstå ekstra sprødt, kunne jeg mærke, at den app jeg dagligt kigger mere på end min kæreste, muligvis bragte mere dårligt med sig end godt. Her kan nævnes i flæng:

Ekstrem sult grundet madbilleder (som jeg under ingen omstændigheder nogensinde kommer til at bruge tid på at genskabe). Had til egen krop og garderobe grundet andres bikinibilleder og fantastiske sæt. Dårlig samvittighed over ikke at være ude at træne. Og en mere indirekte skam over førnævnte faktum, at jeg kigger dybere i Instagrams øjne end i min mands.

My bad. 

Bevares, vi kan godt lide likes. Vi kan godt lide folks søde kommentarer. Vi kan godt lide underholdning ved at stalke folks private liv. Men kan vi egentlig sådan rigtig lide dette sociale medie eller hiver vi blot vores pubeshår ud med pincet for hvert billede, vi lukker ind på vores nethinde?

Vores ekskærestes nye modelkæreste. Træk! Al den mad som vi ikke skal spise på vores kur. Pinch! Modellen, der er fire størrelser mindre, har meget større bryster og meget pænere mave. Av, forhelvede! 

Man skulle tro, at den ekstreme smerte fra vores underliv ville være en indikation på, at vi skulle foretage bedre valg i livet. Men som de små masochister vi er, vender vi os blot om, scroller ned igennem modellens side og siger til den kittelklædte dame imellem vores ben:

Husk lige bagsiden også. 

Jeg ville have meget bedre af at lade burger- og bikinibilleder ligge i den skjulte mappe af hell no, not today. I stedet for at tænke så ubehageligt meget over, hvordan mit næste billede mon tager sig bedst ud, kunne jeg måske i stedet bruge noget tid på at smøre mine røde knopper ind i salve. Lade dem hele og næste gang undgå selvtorturen. Undgå den konstante neddykning i en falsk verden af flade maver og pæne garderober og kigge min kæreste lidt i øjnene.

For ham er jeg helt sikker på, at jeg godt kan lide.

Men nu tror jeg alligevel, at jeg vil tage et smut forbi min voksdame. Jeg føler mig pludselig så behåret.

Hvis også du nyder denne moderne version af the brazilian wax, kan du følge mit bidrag lige her, hvor jeg vil gøre mit allerbedste for at få dig til at have det rigtig skod med dig selv.

followwho

4 kommentarer

 • Camilla Mikkelsen

  Den kjole du bærer på collagen er så flot, hvor kan man finde den? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Sille. Du gør det akkurat det modsatte – både din blog og dit Instagram-feed bidrager gang på gang til at løfte mig lidt op til at have det bedre med mig selv. Og på den helt rigtige bekostning – ikke fordi jeg føler mig “bedre end dig”, men fordi jeg føler mig på bølgelængde med dig. Fordi mange af mine egne tanker kommer til udtryk i dine tekster og du er så god til at løfte os alle.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er jeg simpelthen bare så hamrende glad for, at du skriver, Satina. Virkelig! Mange, mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONLY USING SWEATS IN THE GYM IS SO 2015