SHOULD BAD DAYS BE DEDICATED TO CAKE AND NOT JUDGING OURSELVES?

IS IT OKAY TO INDULGE?

Ikke-navngivet-1

Er der plads til egoisme og selvforkælelse i vores hverdag?

Imellem opvask, fællesøkonomi og væmmeligt hverdagsvirvar er der så overhovedet plads til selvforkælelse? Og er det tilladt at dvæle ved egoismen? Blot en smule?

Når man er i et fast forhold. Om det så er med en mand, kvinde eller med sine månedlige udgifter, så kan det være svært at nyde selvforkælelse i fulde drag. Det er som om, at man altid får en tilføjelse af dårlig samvittighed med som en lille ekstra ting i sin pose fra ASOS eller som side dish til det at droppe rengøringen til gengæld for sofatid. For burde man ikke hellere bruge pengene på noget andet? Noget klogere? Burde man ikke bruge sin tid mere fordelagtigt?

Måske selvforkælelse og egoisme slet ikke skal nævnes i sammenhæng. For selvom det kan virke egoistisk at tage en time til selvforkælelse, så er det måske i virkeligheden dét, der gør, at vi kan hænge sammen. Præstere. Være der for vores kære i hverdagen. Og det er vel alt andet end egoistisk? Hvis vi ikke tager en pause fra tid til anden og i stedet glemmer os selv i kampen mod regninger, pletter og lidenskabsløse forhold ender vi måske først i en situation, hvor vi er nødsaget til at være egoistiske. Fordi vi simpelthen ikke kan holde til andet.

Så for dig selv og din mentale sundheds skyld: Shop. Bestil massage. Tag en time på sofaen eller se det, du gerne vil se i fjernsynet. Og shop lidt mere.

Det er for dit eget bedste. Sagde hun mens hun kiggede ASOS igennem.

REKLAME LINKS BLONDEKJOLE Navy | BLONDEKJOLE Self Portrait | CAMI KJOLE ASOS | JEANS Lost | SWEATER ASOS

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOULD BAD DAYS BE DEDICATED TO CAKE AND NOT JUDGING OURSELVES?