JEG SØGER NY BOLIG

IS THIS THE EARLY TWENTIES?

Endte forhold, nye boliger, hundehvalpe, babyer og absolut ingenting som det var engang: De tidlige tyvere slår til igen

I morges vågnede jeg op med puffede øjne. Jeg havde brugt størstedelen af aftenen inden på skiftevis at græde på min kærestes skuldre grundet det faktum, at det hele virker fuldstændig vendt på hovedet lige nu, til dernæst at proppe mit ansigt med Spangsberg flødeboller. For herefter at tude lidt igen over, at jeg det næste år ikke skal vaske min kærestes undertøj.

It’s the small things, you know.

Da jeg slog de førnævnte tyggegummibobbel-agtige øjne op, var jeg efterladt med følgende spørgsmål: Er det sådan her, de tidlige tyvere skal føles? Og er der flere flødeboller?

Det var der. Men første spørgsmål er stadig et, der står ubesvaret og tydeligt i mit indre. I min vennegruppe er der forandringer som aldrig før: Endte forhold, nye boliger, endte karrierer, nye jobs, babyer, hundehvalpe og nye kærlighedsaffærer. Der er meget lidt, der er, som det var engang, og det sætter forandringsfrygten på højtryk og popningen af vinpropper på repeat.

Det hele føles lidt forkert. Jeg er vant til ro, den samme gamle traver, et mål om at få det hele til at fungere uden andre nyheder, end at jeg skiller pandehåret til en anden side, end jeg plejer. Så hvad sker der lige? Hvorfor forandrer det hele sig?

Jeg mistænker de tidlige tyvere som værende årsag til op- og nedvendingen af mit liv.

Det er logisk nok, at det er nu, det sker. En færdiggjort uddannelse og voksenlivets banken på ruden, der er mit liv (lad os tage et øjeblik til at dvæle lidt ved, hvor smuk en formulering det var). Forandringer er uundgåelige – jeg regnede bare ikke med, at de skulle være så store. Så livsændrende.

Så lige-nu-fuldstændig-på-samme-tid-helt-vildt-angstprovokerende. 

Men de er der. Og der er intet andet at gøre end at omfavne dem. De tidlige tyvere, forandringsfrygten og Spangsberg flødebollerne. Jeg er nødt til at tro på, at det hele nok skal gå. At det er et nødvendigt tigerspring i livet og for den næste periode i mit liv.

Men forhelvede, hvor er det dog skræmmende…

Jeg tror, at jeg skal have en ekstra pakke flødeboller i aften.

 

followwho

8 kommentarer

 • T

  Det var helt vildt rart at læse det her indlæg, da jeg pludselig ikke følte mig så helt alene i verden om at alting pludselig vender på hovedet.
  Jeg er lige blevet single efter et langt forhold, som har varet siden gymnasiet. Nu skal jeg finde ny bolig i København og klare mig selv – og til sommer er jeg færdiguddannet og aner ikke hvor min næste indkomst skal komme fra!
  Tænker på det som noget nyt og spændende…men nogle gange har jeg også bare lyst til at græde og proppe mig med flødeboller!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 26 og venter stadig mere på brevet fra Hogwarts, end det, hvor der står “hej, tillykke, du er voksen og kan mærke det helt nede i maven”.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har lige fået svar fra drømme uddannelsen i england og er kommet ind. min engelske kæreste flyttede med mig til danmark for 2 år siden og har valgt at blive i dk imens jeg flytter tilbage til england. min angst er ikke glad for dette mix af glæde og sorg. jeg har slet ikke fundet ud af om jeg skal takke ja eller ej. 21 år og mere forvirret end jeg var som teenager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Forstår fandeme godt, at du er forvirret! Det er kæmpe forandringer, du står overfor. Jeg håber, at det hele løser sig for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Ulykker er selskabsliderlige” skrev en klog kvinde engang ;) Men måske skal vi tænke, at også gode forandringer er selskabsliderlige? Forandringer, der kan blive til noget godt, der kan forandre noget mere til noget godt etc. <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Fuck, hvor er det klogt skrevet. Det sætter jeg faktisk stor pris på, Satina!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SØGER NY BOLIG