MINIMALISM HAS LEFT THE BUILDING

IT’S MONDAY – CUT YOURSELF SOME SLACK

 

Jeg har en fnulret blazer og skriveblokade, men det er OK

Jeg sidder lige nu på caféen, hvor jeg hver morgen sidder et par timer, inden jeg skal på arbejde. Jeg har allerede slugt morgenens første kaffe, og mens Business of Fashion podcasten kører i mine ører, kører jeg på mig selv. Jeg er træt, jeg har den sidste uge lidt af voldsom skriveblokade, og mit hår lugter vist stadig lidt af lørdagens strabadser, fordi jeg ikke orkede at vaske hår i badet i morges.

Jeg er irriteret på mig selv, og som alle ved, så virker irritation og fordømmelse af selvet skide godt på skriveblokade. “Du kan da heller ikke finde ud af noget!” Jeg kan allerede nu mærke, at de kreative juicer begynder at flyde.

Min blazer er behåret. Fordi jeg er et af de der mennesker, der ikke har styr nok på sit liv til at eje en fnugrulle eller en hårpragt, der ikke fælder som var det en hund, der….. fælder virkelig meget. Jeg ved ikke nok om hunde til at komme med en korrekt og komisk sammenligning der.

Jeg kunne mærke, at jeg var klar til at køre hetz på mig selv over ovenstående. Hvorfor har du ikke mindre fnulrede blazere? Hvorfor er du ikke mere klar på arbejde i dag? Hvorfor har du ikke allerede skrevet fire gennemførte tekster, der kan skabe højere læsertal og federe content?

Hvorfor vaskede du ikke lige hår i morges?

Men så besluttede jeg mig for, at jeg ville lade være. For det er mandag, og jeg burde slappe lidt af. Faktisk burde jeg bare slappe lidt af – ikke situationsbestemt. For nogle gange er blazeren bare fnulret, nogle gange står skrivefingrene bare stille, nogle gange er håret bare en smule fuldstændig fyldt af tørshampoo. Og det er helt OK. For sådanne dage er der bare. Måske er det faktisk langt de fleste dage, der er sådan.

For sådan er livet.

Og det er faktisk ret fedt. Så længe vi bare slapper lidt af. Fuck fnulrede blazere, fuck trætte morgenøjne, fuck skriveblokader. Du er skøn, som du er. Så lad os slappe lidt af.

followwho

2 kommentarer

 • Rosa

  Du ser til gengæld helt ekstremt lækker ud på overstående billede, så den slags dage er der åbenbart også <3.

  Det kan godt være at dine tekster til tider handler om ting der gør dig usikker, men dine orde og finurlige sætningskonstruktioner har præcis modsatte effekt på mig. Jeg føler mig som en bedre, cool'er og mere produktiv version af mig selv, når dine råd trænger ind og det går op for mig at min fnuggede blazer i virkeligheden er pisse sej og lige som den skal være, fordi det skriver SilleWho.

  Og forresten: For mig er du ikke SilleWho?, for mig er du SilleTheFuckingCoolestWomanOnTheInternet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .

  Hej søde
  Har fulgt med i noget tid og jeg vil bare sige at dine tekster er så dejlige at læse når man ikke er helt på toppen og glemmer at være sød ved sig selv. Det virker som om du er blevet så meget bedre til at rose og passe på dig selv, for det du skriver virker ihvertfald meget mere positivt og styrkende. Sådan virker det ihvertfald på mig, jeg føler mig mere positiv og styrket når jeg læser et af dine indlæg. Tusind tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINIMALISM HAS LEFT THE BUILDING