HVORFOR SERIØSITET IKKE ER LIGESOM SKO

JACQUEMUS-OH MY

la-veste-de-costume-kopi

Mor, jeg ved, at jeg har taget en bachelor i journalistik, men min fremtidige levevej er blot at gå i Jacquemus hele tiden

DISCLAIMER: Hvis du forventer en dyb og/eller semi-humoristisk tekst herunder med anvendelse af intelligente metaforer og snak om mental sårbarhed, så kan jeg allerede nu informere dig om, at du skal bevæge dig videre. Dette er nemlig blot en helt igennem dyb og ærlig kærlighedserklæring til brandet Jacquemus, der lynhurtigt har bevæget sig helt til toppen af min like-liste.

Helt deroppe ved trøffelbrie.

I Paris fangede en ung, slank, meget fransk pige mit øje i Galeries Lafayette. Hun var iklædt sorte jeans, der sad helt rigtigt på den der løse, men ikke for løse måde, hendes hår var irriterende meget; jeg er lige stået op og ser perfekt ud og på hendes overkrop befandt sig det smukkeste stykke beklædning, jeg nogensinde har set.

Hell, det smukkeste af noget som helst jeg nogensinde har set.

Det var en sort blazer i den skøreste silhuet: ekstremt stram i taljen, alt for oversize skuldre og en lille lyserød klud i brystlommen. Jeg vente mig om på hælen og deklarerede, at jeg bare skulle have én af dem, som hun havde på. Koste hvad den vil, ligemeget hvor den var fra.

Den var fra Jacquemus.

Heldigvis var det netop denne butik, hun stod i (det virkede rent faktisk at bede jeres ansatte om at tage jeres tøj på. Good for you!), og da jeg kørte kortet igennem, var jeg en del fattigere, men en kærlighedsaffære rigere. Og lige siden har mit hjerte banket for Jacquemus. Simon Porte Jacquemus står bag mærket med de magiske silhuetter, skøre snit og eventyrlige skjorter, og han har en fanatisk fan i mig.

Jeg har stadig ikke brugt blazeren endnu, fordi jeg er så forelsket i den, at jeg ikke tør tage hul på den. Den har hængt fremme i min stue, siden jeg kom hjem fra Paris, og jeg venter på det helt rigtige øjeblik til at gøre brug af det smukkeste stykke beklædning, jeg nogensinde har ejet.

Og så overvejer jeg stærkt at investere i noget mere i denne måned. Mad er overvurderet – jeg vil hellere have skøre former og luksuriøse materialer.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR SERIØSITET IKKE ER LIGESOM SKO