HOW TO DRESS FOR SUMMER WITHOUT LOOKING LIKE A DROWNED CAT

JEG ER FORELSKET I DENNE UGE

Måske behøver dagene ikke være fulde af alt muligt for at være fantastiske?

Da jeg i dag gik igennem det solbeskinnede Østerbro, kunne jeg ikke lade være med at smile for mig selv. Jeg var så rolig, så glad, så forelsket i de mange, ukendte mennesker omkring mig og min situation lige pt. Og da jeg tænkte over det, gik det op for mig, at jeg har haft det sådan hele ugen (og at jeg nok højest sandsynligt lignede en forstyrret tosse, som jeg gik der og smilede.)

Bortset fra der, hvor jeg missede toget, fordi jeg havde høje hæle på, og havde placeret mig for langt nede af perronen.  At jeg ikke har nogle penge. Og at jeg ikke har barberet ben i mange måner. Men ellers har det været virkelig fedt!

Jeg har egentlig ikke foretaget mig det store: Arbejdet, spist sundt, gået ture, set serier, hørt alt for mange podcasts, arbejdet lidt mere og set dejlige mennesker. Men alligevel har denne uge bare været helt igennem rar. Måske fordi den var så rolig? Måske fordi den var så fin i sin enkelthed? Eller måske har mine hormoner bare lige været helt in sync med planeterne. Her er et lille udpluk af, hvad jeg har lavet i denne uge, samt hvad der har gjort mig særligt glad:

Den kære Freja, Sandra og jeg dannede vores egen hær af Pernille Lauridsen-elskere samt sludrede i solen i en baggård i indre København.

Jeg spiste dejlig brunch sammen med endnu dejligere Matilde, der ikke blot er gudesmuk, men også bare gudebehagelig at bruge sin tid sammen med. Vi snakkede længe om grusomme podcasts, mænd og fremtid samt nød lækker mad fra Fars Dreng.

Det er som om, at enhver uge bare bliver bedre, når jeg kan få lov til at se Lærke og Lilli. Hun er den eneste, jeg lader spytte på mig og tørre fingre i mit jakkesæt. Altså Lilli, ikke Lærke… Ej, hun må sgu også godt – hun har bragt denne engel til verden.

Jeg havde besøg af den dejlige og talentfulde Emilie, og hun gav mig denne hjemmelavede skål, der nok er det smukkeste, jeg overhovedet har i min lejlighed. Jeg er simpelthen så hamrende forelsket i den, og jeg ELSKER, hvordan den bringer lidt farve ind i mit liv. Lige hvad jeg har brug for!

Noget andet jeg forelskede mig i denne uge, er den uforståeligt fantastiske AW17 kollektion fra Baum Und Pferdgarten. Jeg faldt over deres lookbook, og blev ganske enkelt betaget af  mange af de viste pieces. Særligt ovenstående kjole med læderjakken, men også de printede kjoler, blazere og ja… det hele.

En af grundene til, at jeg elsker at gå så meget, som jeg gør, er mine podcasts. Voldsomt, voldsomt mange podcasts. Det er faktisk en af mine favoritting at lave, og jeg gør det meget. Det er ikke de mest glædelige, jeg hører, da jeg hovedsageligt begår mig i true crime. Men hvis du også kan lide det, så er ovenstående gode bud! (Monocycle er selvfølgelig ikke true crime, men stadig godt). I må endelig tippe om jeres favoritter!

followwho

15 kommentarer

 • Josefine

  Elsker disse indlæg. Apropos at spise sundt, har du overvejet at se dokumentaren ‘What the health’? Den er lige kommet på Netflix og jeg kan virkelig anbefale den, fordi den sætter tingene i et nyt perspektiv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg lå og så den her til morgen, men jeg må indrømme, at jeg synes, at den er et komplet rip off af de mange andre sundhedsdokumentarer, der ligger på blandt andet Netflix. Der er absolut ingen nye pointer i den :) Men ellers tak for tip!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Podcast: Jeg elsker Fries before Guys og tror også, det kunne være noget for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvorhenne hører du dine podcast? Kan simpelthen ikke finde ud af hvor henne man skal finde og kan finde de gode podcast? Og koster det penge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hvis du har en iPhone ligger der på telefonen en podcast “afspiller”, der er en del af telefonen. Gratis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Selv er jeg også mest til true crime, men et bette hop derfra er S-Town, som er den vildeste podcast! Den er rørende, spektakulær og noget for sig. Absolut et lyt værd. Derudover Kvinden med den tunge kuffert, som hver mand efterhånden har lyttet til. Så er Englevinger, en ny af Politiken, også virkelig fin.
  Håber det kan bruges! God dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj hvor er lilli altså bare den skønneste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du er i humoer til en sjov podcast, saa er Anders & Anders vaerd at hoere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Faldt lige over dette indlaeg og blev noedt til at tippe om “My favorite murder” det bedste af true crime kombineret med en god slat humor. Jeg har hoert omkring 60 afsnit paa 2 uger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   JEG ER BEGYNDT PÅ DET, EFTER DU TIPPEDE – DET ER SÅ GODT

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Marie

   Jeg kunne ikke vaere mere enig, velkommen til det evigt paranodie liv ;) Naar jeg nu loeber toer for afsnit om lidt saa maa jeg i kast med dine anbefalinger!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HOW TO DRESS FOR SUMMER WITHOUT LOOKING LIKE A DROWNED CAT