WHY I WILL NEVER BE A COOL FASHION BLOGGER

JEG SØGER ARBEJDE

Hvis man ikke kan bruge sit forum til at søge hjælp og skamløst jagte komplimenter, hvad fanden kan man så bruge det til?

Om 17 dage er jeg færdig med min bachelor i journalistik og kommunikation. Med mindre der selvfølgelig er noget, der går grueligt galt. Det skulle ikke være første gang, at jeg stod overfor livets ubarmhjertige humor. Nej.

Om 17 dage er jeg færdig med min bachelor i journalistik og kommunikation!

Og det betyder, at jeg nu officielt skal bytte studiehatten ud med karrierehatten, hvilken er én, som jeg tror kommer til at passe helt fantastisk til de looks, jeg allerede har planlagt. Blandt andet det her skarpe jakkesæt, jeg lige har købt og sådan et par lækre spidse Céline sko, der bare råber på dertilhørende hovedbeklædning. Jeg glæder mig helt uretfærdigt meget til at finde et job, der kan udfordre mig, glæde mig og hjælpe mig med at udvikle mig, og jeg håber, at I måske kan hjælpe mig?

For måske kender du nogle, der kender nogle, der har brug for en fantastisk dygtig, kreativ og udadvendt kvinde til deres team? Eller måske mangler du selv sådan et fint eksemplar? Og det er jo bare fedt, for du kender jo tilfældigvis sådan en fantastisk dygtig, kreativ og udadvendt kvinde (i.e. me)!

Jeg søger en stilling indenfor journalistik, kommunikation, PR, sociale medier, mode, kultur eller livsstil. Jeg er interesseret i deltid, fuldtid eller noget helt andet tid. Jeg har erfaring med tekstforfatning, kommunikation, arbejde med sociale medier, Photoshop, fotografering og meget meget andet (Jeg har et CV, der er sprødere end Burger Kings chili cheese tops, så hvis det frister, så sender jeg det glædeligt. Altså CV’et ikke chili cheese tops).

Jeg ville være meget taknemmelig, hvis I ville have mig i tankerne – om ikke andet så ved at sende mig nogle positive vibes under min jobsøgning. Jeg kan kontaktes på Sillewho@gmail.com – Se min LinkedIn profil HER.

Og så beklager jeg denne tekst, der hverken har været underholdende, self-deprecating eller fuld af mode. Jeg lover, at jeg nok skal sørge for, at næste tekst kommer til at indeholde alle tingene i sådan en grad, at I kommer til at få ondt i maven af skiftevis latter, akavethed og inspiration.

Sille

followwho

14 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Tillykke med den kommende bachelor – selvfølgelig er der ikke noget, der går galt :) Jeg håber, du snarest får et fantastisk job.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Dan en af mine bekendte søgte job i ca. samme branche(mere IT, mindre mode) lavede han et lækkert website med CV og en uddybende beskrivelse af hvad han kunne tilbyde. Det var så fint og gennemført, og han fandt også job via sit netværk, så måske du skulle overveje det også? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Tillykke med din kommende bachelor, Sille!
  Nu spørger jeg bare af ren nysgerrighed: er der en grund til, at du ikke vælger at tage kandidaten? Synes ikke rigtigt, at der er tradition for, at gå ud på arbejdsmarkedet efter sin bachelor i Danmark i forhold til mange andre lande, så derfor er jeg nysgerrig for baggrunden for dit valg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak! Jeg er ikke interesseret i en kandidat, og har aldrig været det. Det er der flere mange, der gør. Måske ikke indenfor mit fag, men jeg har mødt mange :) Jeg er ikke interesseret i en stilling som den klassiske journalist, og det er blevet meget klart for mig igennem disse tre år. Jeg er 22 år og har ikke haft en pause, siden jeg startede, og det har jeg brug for nu. Måske skal jeg en dag læse en kandidat, men lige nu vil jeg gerne noget andet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  På forhånd tillykke, søde seje Sille! Man skal virkelig være blind for ikke, at se dine talenter. Holy Moly jeg gad godt have dine skriftlige formidlingsevner… Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg mener, at du burde have gode muligheder for, at kunne (for)blive selvstændig… Du måtte sgu godt (for min skyld) skrive bøger henvendt til unge piger om sensivitet etc. Og give et kursus eller to i, at skrive et godt/humoristisk CV… Tag ikke fejl: jeg er stor beundre af dine skriftlige evner. Al mulig held og lykke herfra ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er fandeme lang tid siden, at jeg har hørt fra dig, søde Maja. Hvor er jeg bare glad for at læse lidt fra din side igen, og så særligt når det er så fine ord, du har til overs for mig. TAK TAK TAK (som altid)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   <3 Det skyldes rent og skær, at jeg ligesom dig dimittere som bachelor uddannet her i januar.. Eller gør jeg? For i tirsdags, valgte min vejleder til selveste eksamen, at melde mig for mistanke om plagiet (i et lille afsnit med klar reference)… Og her skal det lige sige, at i de 3,5 år, jeg har læst på KU, er jeg aldrig blevet konfronteret med, at jeg ikke har kunnet refererer videnskabelig korrekt ifølge lovgivningen… såh ja.. sikke en lorte afslutning på en uddannelse.. Men: det har resulteret i, at jeg ikke gøre brug af mit retskrav på kandidaten, og overvejer RUC i stedet. Hvordan er ressourcerne i forhold til vejledning derude? Håber du kan give mig et par råd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Åh, hvor er jeg ked af at høre det, Maja :-( Det fortjener du ikke at gå igennem… Jeg håber, at det løser sig for dig!
   Jeg ved desværre ikke, hvordan vejledningen på kandidaten er på RUC, men på bacheloren har RUC jo været økonomisk presset lige som alle andre steder. Jeg har dog personligt aldrig følt, at jeg manglede vejledning, fordi jeg altid har haft vejledere, der har stået til rådighed ud over de tildelte timer. Sådan kunne jeg også forestille mig, at det er på kandidaten, men kan selvfølgelig ikke udtale mig med sikkerhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Tak ! :) heldigvis har jeg så mange støttende og søde medmennesker. Jeg har bestilt en tid hos studievejlederen derude.. Men under omstændigheder kan det da næsten umuligt sejle på RUC som det gør på det institut, hvor jeg studerer nu. Jeg krydser fingre, og glæder mig til, at undersøge nye veje.. Nogle gange må man revurdere ens fremtidsplaner… Og måske er det nu meget godt i sidste ende :) glæder mig til, at læse lidt med herinde igen. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er glad for at høre, at du trods alt er positiv. Der viser sig nok at være en mening med det hele. Det er der som regel. Måske var det netop denne vej, du skulle tage? Jeg krydser i hvert fald fingre for dig og glæder mig over, at du er med tilbage. Jeg har savnet dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sille, kunne dette have interesse? https://www.facebook.com/viftrup/posts/10154082174986039

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er helt klart meget interessant! Tusind, mange tak for link (Y)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY I WILL NEVER BE A COOL FASHION BLOGGER