I DO NOT JUST WANT TO SHOW YOU WHAT I AM WEARING

KAPITEL OTTE: DEN OM DEN SULTNE PRINSESSE OG EN GULEROD

untitled-2-copy

IKKE PASSENDE FOR FOLK, DER HÅBER PÅ EN LYKKELIG SLUTNING

I et kongerige langt borte boede en prinsesse. En virkelig velklædt prinsesse hvis jeg selv skulle sige det. Men det var egentlig ikke rigtig noget specielt, for dette kongerige var faktisk udelukkende bestående af virkelig velklædte indbyggere. De havde alle sammen Prada mules og oversize Balenciaga denimjakker samt virkelig nervøse blikke, fordi det lige var blevet offentliggjort, at Hedi Slimane skulle overtage for Phoebe Philo som chefdesigner for Céline.

Det var en frustreret tid i det spøjse kongerige, kan I nok forstå.

I det velklædte kongerige blev der ofte holdt store bal, magiske fester og for at være helt ærlig ret middelmådige events på almindelige mandage. Prinsessen deltog selvfølgelig i de fleste af disse, fordi det var en ret stor ting, og prinsessen havde engang fået fortalt, at det var vigtigt at pleje sit netværk.

Hvad end det så betød.

Jeg skal lige stoppe dig her, for hvis du tror, at dette eventyr er fortællingen om, hvordan en magisk fe gav prinsessen et nyt outfit, så hun kunne komme til bal og møde en prins, som hun kunne leve lykkeligt til sine dages ende med, så bliver du slemt skuffet. Prinsessen var nemlig først og fremmest en selvstændig kvinde, der købte sine egne outfits og glassko. Allerhelst over nettet.

Nej. Dette er rettere fortællingen om, hvordan prinsessen døde af sult, fordi hun altid gik til events, hvor der aldrig blev serveret ordentlig mad.

Og det er til netop et af disse events, vores fortælling tager form. For prinsessen var nemlig taget til sådan et efter arbejde en dag på en magisk location, der hed Christianshavn. Et utal af fantastisk smarte mennesker samledes på en scene sat af live musik, magiske lokaler og boblende vin i lange baner, og mens prinsessen dansede sig forbi de mange mennesker og smilede til højre og venstre, blev magien pludselig afbrudt af en høj og faretruende lyd fra prinsessens mave.

En dyb rumlen, der mest af alt mindede om den af en drages. Eller hvilket andet magisk kreatur, der lige passer ind i denne form. Hun kiggede ned af sig selv med et bekymret blik og indså, at hun var mere sulten, end hun nogensinde havde været det før. Hun mærkede energien forsvinde ud af sin krop, mens hun med et desperat og søgende blik kiggede efter et eller andet spiseligt i dette overfyldte rum. Hendes blik landede på et bord, hvor en orange ting fangede hendes interesse.

Kunne det være mad? En lille cheeseburger måske? En eller anden form for ostebelagt dessert, kunne man håbe. Bare en stor skål med chips fra Netto, kunne også gå.

Skuffelsen ramte hende, da hun indså, at den orange ting på bordet var intet mere end en gulerod med grøn top på små rispapirbakker. En. Gulerod. Hun overvejede hurtigt, hvor mange af disse hun mon kunne nå at stoppe i munden, inden hun blev trukket væk af vagterne, men måtte med det samme opgive tanken, da hun indså, at ingen andre overhovedet rakte efter bare en enkelt tallerken med den ensomme gulerod.

Hun accepterede langsomt sin skæbne: At det var her, hun skulle dø. Ung og uden at have fundet de helt rigtige glassko endnu. Det nærmeste hun var kommet var de gennemsigtige stiletter fra Yeesy, men hun havde så mange sko tilbage at købe. Hun var ikke klar til at forlade kongeriget allerede nu.

Og nu tror du nok, at der kommer en lykkelig slutning, og der pludselig kom fem-retters menuer ind i lokalet, og at hun ikke omkom af sult.

Men det gjorde hun. For hun døde lige der mit på gulvet foran smarte mennesker, fordi hun ikke fik noget mad. Og der var aldrig nogen, der huskede hende for noget. For livet ender ikke lykkeligt.

Slut.

followwho

3 kommentarer

 • Emilia

  ❤️👍🏻 du skriver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er jo helt igennem fantastisk og dygtig og underholdende, Sille! Hurra for dig og dine skriverier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg elsker din måde at skrive på, du er så sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DO NOT JUST WANT TO SHOW YOU WHAT I AM WEARING