SILK DRESSES, CÉLINE SHOES AND TEARS

Let Me See You Do That Styling

SPONSORERET AF HVISK 

Det kan godt være, at jeg kun kommer til at skrive navlepillende tekster og få mit hjerte knust af Big, men nu kan du blive stylist!

Der er mange mennesker, jeg ser op til: mine veninder, min mor, min fabrikerede soul mate Carrie Bradshaw. De inspirerer mig alle på hver deres måde, og det er ofte mod dem, jeg kigger, hvis jeg mangler energi eller trøst (ja, det lyder i sandhed en smule trist, at jeg søger dette hos en fiktiv figur). Der er dog én type af kvinde, jeg oftest kigger imod, når det kommer til inspiration til mode. Stylisterne. Lige siden min tid hos COVER har jeg haft en ustyrlig kærlighed til nogle af branchens bedste stylister med deres originale syn på mode, eksperimentering og trendsætteri. Jeg har flere gange ønsket, at jeg kunne gøre det, som de kan, men måtte sande, at der nok er større sandsynlighed for, at jeg får knust mit hjerte af Big, end jeg bliver berømt modestylist.

Hvor meget jeg end ønsker det.

Så da jeg fik muligheden for at fortælle jer om Hvisks stylist community, talte det til den lille drøm i min mave. Og måske taler det også til jer? Hvisk relancerer deres univers, og bliver nu til en modeplatform, hvor de sælger nogle af de største danske brands i stedet for et rendyrket smykkeunivers. Som stylist hos Hvisk får du mulighed for at udtrykke din personlige stil  og du bliver en del af en gruppe af 10.000 modestylister fra hele Skandinavien. Du får adgang til din egen unikke profil, hvor du kan uploade stylings, collager og billeder, samt have mulighed for at optjene point hver eneste gang du laver en styling. Disse point kan bruges i pointshoppen. Du kan ligeledes deltage i konkurrencer om virkelig fine præmier!

And speaking of konkurrencer: Du har lige nu mulighed for at vinde 500 kroner til Hvisk ved at signe op som stylist og lave din egen collage. Du skal blot indsætte dit stylistnavn og link til collagen herunder, og så vil du blive kontaktet direkte af Hvisk, hvis det er dig, der har vundet! Vinderen trækkes om 10 dage.

Og lad det lige være en af mine læsere, der vinder konkurrencen. For så kan jeg leve min lille stylistdrøm igennem jer, og på den måde blive et mere smart og gennemført menneske. Og det vil jeg virkelig, virkelig gerne.

1495794408

followwho

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILK DRESSES, CÉLINE SHOES AND TEARS