THE DILEMMA: STAY IN OR GO OUT?

LET’S HIDE!

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Med dagens politikere og trætte øjne er den eneste løsning klar: Moderigtige og farverige solbriller

Inspireret af den meget dygtige og altid stilfulde Sidsels indlæg, bevægede jeg mig straks forbi ASOS, for at dulme mine sorger med et højt glas af farverige solbriller. Verden er nemlig bare pænest, når man kigger på den igennem rose tinted glasses, og heldigvis lader modebranchen os stadig gemme os bag disse glas.

De farvede solbriller er nemlig stadig på mode.

Og hvor er det heldigt. For med Trump ved magten, grå dage og rødhårede, danske “politikere” er det fandeme nødvendigt med noget, vi kan gemme vores trætte øjne bag. Og hvorfor ikke gøre det bag moderigtige og sjove briller?

Jeg har i mange, lange måneder drømt om både gule og lyserøde solbriller, men jeg er aldrig kommet videre end drømmen (Note til selv: Er min manglende evne til at gøre drøm til virkeligheden i forbindelse med lyserøde aviators en diskret metafor for resten af mit liv?). Men jeg er ret sikker på, at nu skal det være. Jeg vil style de farverige og halv skøre briller med konservative jakkesæt og sneakers for at skabe et fantastisk og kontrastfuldt outfit. På sommerdage er de farvede glas ideelle til statement tees og rosévin i aftensolen, og som jeg skriver dette, er jeg ret sikker på, at det er den perfekte sommeraften beskrevet lige der.

Hvilket af ovenstående par er jeres favorit?

REKLAME LINKS GULE AVIATORS ASOS | MULTIFARVEDE QUAY AUSTRALIA | PINK MULTIFARVEDE QUAY AUSTRALIA | BLÅ AVIATORS JEEPERS PEEPERS | LILLA AVIATORS ASOS | BLÅ KITTEN ASOS | ORANGE AVIATOR QUAY AUSTRALIA

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE DILEMMA: STAY IN OR GO OUT?