OUTFIT MED OLYMPUS

L’OREAL SKIN PERFECTION CHALLENGE

Desktop10

Billeder fra L’oreal DK’s Instagram her || SPONSORERET

Jeg er ovenud glad for, at jeg er blevet en del af dette projekt, og at jeg kan dele det med jer. Over de næste uger vil jeg være med i L’Oreal Skin Perfection Challenge, hvor jeg vil lede et hold af jer, mine smukke læsere. Mit hold og jeg selv vil teste ansigtsprodukterne fra L’oreal og dokumentere processen i mellemtiden, så I derude kan følge med. Jeg tror det bliver sindssygt sjovt, og jeg glæder mig meget til at komme igang. Jeg håber, at I også har lyst til at deltage!

Konkurrencen handler ikke om at få den perfekte hud, men om at få det bedste ud af den hud man har. Jeg håber I vil går HERIND, og joine mit hold. Her udvælger jeg nemlig 30 heldige deltagere, der får en kæmpe boks med produkter, som de skal teste sammen med mig. Udover denne treat, så deltager de 30 personer også i konkurrencen om de FEDESTE præmier. Heriblandt en rejse til Paris, og et kæmpe beautykit. Men meget mere om det senere! Skynd jer ind og deltag nu, nu, nu!

Kom ind og bliv en del af mit hold HER 

10 kommentarer

 • Det lyder helt vildt skægt, jeg krydser fingre!!

  Kram fra Ida – http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg har prøvet både deres creme og serum, og de har ikke rigtig givet nogen synlige resultater. Det er en ret standard dagscreme, med en lækker konsistens. Dog virker den ikke særlig plejende eller dybdegående.. Mere som en slags beskyttende overflade, der glatter ud og giver et jævnt dække. Men når du tager den af igen, så er virkningen af den ‘glatte hud væk’ :/

  Kan jo være produktet virker anderledes for jer, da hver hus er forskellig. Men jeg synes alligevel det er fair at give min erfaring :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg synes faktisk du skal tilmelde dig, så du har mulighed for at dele din historie. Det er vigtigt, at alle vinkler kommer med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

   Hmm okay, jeg troede bare, at det kun var sådan en positiv reklame-opgave, haha! Men fedt nok, så vil jeg være med alligevel med min erfaring :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det synes jeg helt sikkert, at du skal gøre!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil helt vildt gerne deltage!
  Men hvordan foregår det? Skal man så sende en mail eller lignende og fortælle hvad man syntes? Eller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Der kommer meget mere beskrivelse omkring selve teamet når vi når dertil, men jeg kunne forestille mig, at du får en side derine, hvor du kan uploade billeder, tekster osv. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Okay, super! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Beyer

  Hej Sille!

  Jeg ved ikke om det overhovedet er dig jeg skal gå til, men nu prøver jeg!
  Jeg fik en mail om at jeg var en del af teamet – dog stod der at jeg skulle bekræfte mailen kl. 12:00 idag, til trods for jeg fik mailen kl. 14:35 i dag.. Er der noget man kan gøre for ikke at miste sin plads, når det ikke er min fejl?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Der er flere, der oplever det samme. Jeg har kontaktet L’oreal :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT MED OLYMPUS