DEICHMANN STYLE CHALLENGE - WINNER

MADAME POM POM

P1010007 P1010022 P1010035Sponsoreret af Mademe Pom Pom

Jeg har været så heldig at modtage nogle pakker af de populære hårelastikker fra Madame Pom Pom, som er en sjov lille tilføjelse til et look. Som I ved går jeg udelukkende i meget mørke eller enkle farver, og derfor synes jeg det er fint at kunne tilføje lidt spas i form af små elementer. Elastikkerne er lavet af materialer der er vintage og indsamlet over hele verden, og derfor lidt ekstra specielle. I har nok set dem brugt i håret flere tusinde gange (overdrivelse fremmer, I ved…) og jeg ville derfor vise jer, hvordan jeg hovedsageligt kommer til at anvende dem. Jeg synes nemlig de er så fine, at jeg bruger dem som armbånd (lidt pænere end de sorte, slidte elastikker jeg normalt render rundt med om armen) Så virker de dobbelt op – pynter og jeg kan bruge dem til at sætte håret op, når det irriterer og klør!

Nu er det jo ved at være jul, og disse egner sig perfekt til gave til veninderne, værtindegave, adventsgave eller bare en ekstra julegave (måske til dig selv), de koster nemlig kun 79 kr. så det er helt optimalt at købe nogle stykker hjem til ekstra gaver.

followwho

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEICHMANN STYLE CHALLENGE - WINNER