A CHAPTER IN THE BOOK "HOW TO BE NORMAL"

MARIE JEDIG X SILLEWHO

Under regninger og armhulehår fandt jeg lysten til at skabe denne video. Til bare at skabe

Jeg har haft travlt over den sidste tid. Med alle mulige vigtige og kedelige voksenting, som jeg aldrig havde troet, at jeg skulle lade mig overtage af. Hvad blev der af drømmen om enhjørningridning, arbejdet som chokoladetester og badning i gratis tøj og sko? Den forsvandt i tågen af voksne ting som armhulebarbering, jobsøgning og fjernelsen af et eller andet mærkeligt skum fra min opvaskemaskine.

Who am I kidding; drømmen er der stadig, håbet svinder dog ligeså stille ind samtidig med den førnævnte udefinerbare skum i opvaskemaskinen.

Jeg forsøger at finde drømmene frem igen. Sammen med inspirationen, ambitionen og kreativiteten til Sillewho. For det er i sandhed hende, der er min allerstørste drøm. Det er bare med at finde kræfterne til at drømme igen. Jeg tror, de ligger et sted under regningerne og den efterhånden sløve skraber.

Speaking of sløv: Min aktivitet har været ikke eksisterende, men min dårlige samvittighed er til gengæld ganske til stede. Og for at forsøge at gøre det hele en smule bedre for jer derude, der – uden tvivl – må sidde i panik over mine manglende tilstedeværelse, har jeg skabt denne video med den rareste dame i hovedrollen. Vi snakker lidt om hendes typiske modeuge, hvordan man kommer til at blive seated front row og hvad hun ville smugle med i sin Louis Vuitton taske til et fint show.

Jeg elskede at lave denne. Jeg elskede, at den kickstartede min lyst til at skabe igen. Det er nemlig dét, jeg drømmer om.

Jeg håber, at I kan lide den. Jeg kan rigtig godt lide jer nemlig.

followwho

12 kommentarer

 • Marie

  Vi kan også rigtig godt lide dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din fine skjorte fra? Fed video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er en vintage herreskjorte, jeg har trukket ned over skuldrene. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvis jeg ikke var afhæning af, at bruge mine for tiden meget få penge på kedelige regninger – så havde jeg klart overvejet meget meget kraftigt, at donere penge til dig, så du kunne forblive/blive selvstændig ;) mere behøver jeg vist ikke, at sige.. Sille! Jeg har savnet dit nervær herinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, JEG panikker i hvert fald lidt over, at du har manglet på min bloglovin’ roll!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det bare en mega god og hyggelig video! Du stiller nogle sjove og fine spørgsmål. Desværre synes jeg, at der var lidt med lyden. Måske pga. underlægningsmusikken? Jeg skulle i hvert fald anstrenge mig for at høre, hvad der blev sagt. (Men det er måske bare mig!) :) Ellers synes jeg bare, at du gør det helt vildt godt :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak for feedback! Uden ordentligt lydudstyr er det det desværre svært at få lyden helt fed, men jeg vil tænke over det næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej sille! et lille tip, så din lyd ikke distorter…. du skal skrue ned for dB’en, så den er relativt lav, før du eksporterer videoen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Før jeg eksporterer videoen til min computer eller fra redigeringsprogrammet? :D (TAK FOR TIP!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A CHAPTER IN THE BOOK "HOW TO BE NORMAL"