I NEED A FLAMINGO SALT AND PEPPER SET TO STAY CALM

MINE DRØMME: CAROLINE PLUMMER

Jeg forsøger at sutte inspiration til mig og holde den fast i mit stenhårde greb. Så jeg har søgt hjælp:

Jeg er voldsomt inspireret for tiden. Inspireret af kvinderne omkring mig, der sparker røv og tager navne på hver deres unikke måde. Værende det i privatlivet, karrieremæssigt eller bare ved at være dem selv. Jeg forsøger at bygge videre på det, suge af inspirationspatten og marinere i den sovs af kreativitet, jeg finder mig selv i.

(Skal vi lige dvæle ved de metaforer engang?)

Noget af det, der inspirerer mig ekstremt meget er andre kvinders drømme. Deres mål og ønsker for livet. Det er ikke bare vanvittigt interessant og informativt, men også motiverende at høre om stærke kvinders drømme. Det minder mig om, at vi kan, hvad vi vil, og at vi ikke skal undervurdere os selv.

Så derfor har jeg taget fat i en af de ekstremt seje kvinder, der inspirerer mig alene med at være sig selv. Jeg har taget fat i hende for at høre lidt om hendes drømme. Læs med her og få et unikt indblik i kvinden bag Rainbowdash, Caroline Plummer:

♥ Det er en ære at få lov at være med på Silles blog. Jeg er selv flittig læser og stor fan af Sillewho, og elsker at være i blog-kollektiv med hende her på Society B. Sille har bedt mig skrive et lille indlæg, hvor jeg skriver lidt om de ting, som jeg går og drømmer om for tiden, så det vil jeg gøre på bedste vis.

Jeg har en tendens til at kategorisere mine drømme i mit hoved, så de groft set er delt op i karriere, personal stuff og materialistiske ting, som jeg så skifter imellem alt efter mit humør. Så lad os prøve at tage de kategorier én ad gangen:

Min største drøm på karriere-fronten er at få lov at skabe noget fra bunden sammen med min lillesøster Laura. Vi har en fælles referenceramme, som de fleste søskende jo egentlig nok har, og når jeg forklarer hende noget, ved hun præcis, hvad jeg mener. Derudover er hun min største kritiker, og hun er min nr. 1 go-to person, hvis jeg har brug for at høre det ærlige svar på noget. Hun er altid ærlig, og så udfordrer og inspirerer hun mig hver dag. Drømmen er at skabe noget sammen med hende, som afspejler det univers, som vores barndom har været præget af. Vi brainstormer løbende på forskellige projekter, og en dag skal det nok lykkes os at føre drømmen ud i livet – vi har i hvert fald mange spændende projekter skriblet ned i Lauras lille, røde notesbog.

På den personlige front drømmer jeg om at leve i nuet. Det lyder nok meget kliché-agtigt, men jeg mener det fandeme! Jeg gad godt at være typen, som kunne nyde søndagen og være i søndagen uden konstant at tænke på den forstående uge og bruge hele dagen på at have nedtur på over, at det er mandag i morgen. Jeg vil slappe af, jeg vil hvile i mig selv og jeg vil se mine veninder endnu mere, end jeg gør nu og lave alt og ingenting. Jeg vil også kysse min kæreste endnu mere, end jeg gør nu. Og bade mere i havet! Og så vil jeg gerne være sådan en no-mascara type. Og jeg vil spise flere burgers.

Listen er lang!

Som enhver anden person, som er nogenlunde normal i hovedet, så drømmer jeg om fred på jorden. Jeg drømmer om, at verden får nok af tykke, hvide, rige, magtliderlige mænd (guess who) og jeg drømmer om at folk generelt spreder mere kærlighed til hinanden og lægger ting som had og racisme på hylden.

Nu til det materialistiske; på det punkt drømmer jeg om, at blive 100% fokuseret og ikke lade mig distrahere hele tiden (I’m talking to you ASOS!). Mit drømmekøb, som jeg har tænkt mig at realisere i efteråret, er denne taske fra ATP Atelier. Det er den ultimative girlboss taske og jeg vil bo i den med alle mine mærkeligt ting.

BESØG FINE CAROLINE PLUMMER HER OG PÅ HENDES INSTAGRAM HER.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED A FLAMINGO SALT AND PEPPER SET TO STAY CALM