YOU SHOULD REALLY DATE YOUR GIRLFRIENDS - HERE IS WHY

MINIMALISM HAS LEFT THE BUILDING

SPONSORERET AF MOODINGS

img_2216-kopier img_2221-kopier img_2227-kopier img_2229 img_2231

Vejen til mit hjerte? Blå ting og Fendi tasker

Det er et halvt år siden, at jeg flyttede til København for at opfylde mine drømme og alt det der, der er plottet i alle film med Britney Spears i 00’erne. Jeg har forelsket mig i byen, jeg har forelsket mig i min karriere og jeg har forelsket mig i min lille, skønne lejlighed på Østerbro. Den repræsenterer en vigtig tid i mit liv, og den agerer omfavnelse af mig, når jeg er træt, trist og tre sekunder fra at give op.

Grundet førnævnte liv i byen og karriere har jeg dog ikke kunne færdiggøre den helt, som jeg gerne ville. Det er som om, at IKEA ture og vintagesøgning kommer nederst i prioriteringslisten, når man har arbejdet non-stop i to uger.

En ting er dog sikker; ligesom med min personlige stil, har jeg vinket farvel til normcoren, minimalismen – farveløst barn har mange navne – og inviteret lidt sjovere elementer ind i mit hjem. Da jeg fik tilbuddet om at shoppe lidt hos Moodings, var det derfor også mod farverne, mine øjne søgte. Jeg må ærligt erkende, at der er tre ting, som jeg er afhængig af lige nu: Alt i blå nuancer, skåle og Fendi tasker.

Det blev til det skønneste blå bord fra Normann Copenhagen samt en skål i samme nuance. Og så er denne og denne ellers også kommet på min efterhånden voldsomt lange interior-ønskeseddel.

Lige nu kan I deltage i en konkurrencen om 3.000 kroner til Moodings, og det synes jeg, I skal gøre, for hvis I vinder, så ved I, hvor I gerne må sende nogle ting hen. Og ellers kan I jo bruge det på julegaver (til jer selv). Men det er op til jer – hvis I bare vil være egoistiske og bruge dem på jer selv.

SPONSOREREDE LINKS: BORD Normann Copenhagen | SKÅL Muubs

followwho

2 kommentarer

 • S

  Kommer der egentlig en endelig roomtur, velkommen til Sillewhoset? Get it? Sillehuset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, du er så fucking grineren :D Jeg tænker, at der nok snart skal komme et indlæg om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU SHOULD REALLY DATE YOUR GIRLFRIENDS - HERE IS WHY