I DO ALL MY FIGHTING WITH MYSELF

Mom, I wanna marry Monse

Jeg har mødt min eneste ene: Han er rød, blå, stribet, prikket og gul.

Jeg lå der. I mørket med TV’et rullende i baggrunden og min finger på skærmen i forgrunden, mens jeg bevægede mig igennem inspirationsslagmarken, der er Instagram. Bikinibabe der, avokadobillede her. Og så lige der i skæret af min egen negativitet over, at jeg ikke har helt lige så glatte røvballer som hende pseudokendissen, blev mit øje fanget af et blåligt, stribet og flydende mesterværk. Og for enden af linkstien, forbi diverse stylisters kunstneriske profiler, endte jeg i et magisk land kendt som MONSE.

Og hun så, at det var godt.

Jeg tror aldrig, jeg før har oplevet at blive stoppet i min færd på en sådan måde, som det fantastiske brand MONSE formåede at gøre det. Kuldegysninger, en dyb vejrtrækning og en pludselig rejsen op i sengen. Mødte jeg lige min eneste ene i form af en blå kjole der? Jeps. Koster den 8.000 kroner? Oui.

Kommer jeg til at sælge min sjæl i fremtiden for at få i hvert fald ovenstående seks looks? Hell yes.

Det er sjældent, at den eneste ene kommer forbi, og når den gør, så skal man holde fast! Sagde hun til sin bankmand, da hun skulle forklare, hvorfor det er fedt at bruge 30.000 kroner på MONSE.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I DO ALL MY FIGHTING WITH MYSELF