I GOT EMOTIONAL ABOUT A COAT

MY FAVORITE TRENDS OF 2016: WITH LINKS AND ALL

fireINDEHOLDER REKLAME LINKS

I jagten på at finde os selv lytter vi til, hvad alle andre siger, vi skal købe. Så her: køb dette

I et desperat forsøg på at skabe vores egen stil og udtrykke vores originalitet, følger vi hundrede modebloggere og Instagramcelebs, der kan fortælle os, hvad vi skal købe, gå i, hvor vi skal spise og hvad vi skal tænke.

Må.købe.stor.blå.pels.og.matchende.pelsede.loafers.der.koster.mere.end.min.husleje

Hvor er det fantastisk, at vi kan dyrke originalitet ved at kigge på, hvad alle andre gør, og hvor er det rart, at jeg ikke behøver at tænke selv, når jeg skal agere stilfuld. Hvis det stod til mig lænede jeg mig blot tilbage, klikkede en tyk ledning direkte fra Instagram til min hjerne og så kunne jeg bare i timevis indtage andres kreationer, sammensætninger samt deklarationer af, hvad jeg skal købe. Som en senmoderne og yderst doven vampyr med et evigt tilknyttet drop med blod, så han slipper for at få fingrene beskidte ved at jage landsbyfolk.

Og da jeg personligt er fanatisk tilhænger af, at andre kan fortælle mig, hvad der er smart og hvad jeg skal elske – som det gode ureflekterede individ jeg er – tænkte jeg, at jeg ville give lidt tilbage til det samfund, som jeg selv er så tilbøjelig til at stjæle fra.

Jeg formoder, at I ligesom jeg – et vældigt normalt og beundringsværdigt menneske – også er ganske afhængige af, at diverse påvirkere kan fortælle jer, hvad der er smart? Hvad I skal bruge jeres hårdoptjente SU-penge på?

Det tænkte jeg nok.

Og da jeg selv er sådan en smart, original trendsætter – som ovenstående tekst er et direkte bevis på – så har jeg selvfølgelig også samlet en guide til jer, mine små trendsøgende lam. En liste over mine favorittrends her fra 2016, som jeg vil dyrke længe endnu.

Eller i hvert fald indtil der bliver dikterer andet.

Hood me up
2016 blev året, hvor jeg påbegyndte en besættelse, jeg aldrig før havde troet, jeg ville røre ved. En besættelse af hættede, gemmestedsgivende, topmave- og fedtethårskjulende, sportyvibemedbringende fantastiske opfindelse af et item: Hættetrøjen. Det perfekte legene element til et seriøst jakkesæt eller  en stram nederdel.

Eller bare et bevis på, at moden engang imellem rent faktisk har vores ryg. Søndagstøj på vores trendradar? Ja tak!

FILIPPA K 840 KR  | NELLY 279 KR | NELLY 299 KR | ANDRE TRØJER: SPORTMAX | ASOS | ASOS

A bejewled kitten, please
En trend som jeg virkelig håber holder, da jeg endnu ikke har haft råd eller mod til at dyrke den, men som jeg stadig får en kilden nede i de hellige haller over, er de pyntede kitten heels som vi ser fra Mui Mui, Manohlo Blahnik og til dels Balenciaga, selvom der er en anelse mere hæl på der. Jeg er forelsket! De behøver ikke engang være pyntede, men bare farverige, skøre eller virkelig fine!

MIU MIU 3.900 KR | MIU MIU 5.000 KR | GARDENIA 1.200 KR | ANDRE SKO: ASOS | ASOS |

I’ll stap you with my shoulder
Køb mig en lemon frosted donut og en skarpskåren blazer, og jeg er din ven for livet. Jeg er overlykkelig for, at den oversize, halvkiksede, bedstefars gamle las af en blazer er kommet tilbage på modekortet. For så kan jeg nemlig dyrke min beskidte kærlighed til herregarderoben og samtidig shoppe yderst billige og yderst moderigtige – hvis du spørger mig – blazere i genbrugen. What’s not to love?

Tak Balenciaga.

FILIPPA K 2.400 KR | MANGO 500 KR | GANNI 1.800 KR | ANDRE BLAZERE: ASOS | MONKI

Old lady, new trend
En anden trend jeg byder velkommen i min turban, er omfavnelsen af den ældre dames garderobe. Blomstrede cateye solbriller, store pelse, matchence sæt med pencilskirt, silketørklæder, små tasker og tern.

Åh gud tern.

Det bedste der er sket for menneskeheden siden toast. Trenden her lader mig omfavne den gamle, gamle kvinde, som jeg i virkeligheden er. Og det synes jeg, er ret fedt. Miks det sammen med mere nutidige items, så du ikke ved en fejl bliver guidet ind i bussen mod plejehjemmet.

Kom så lille frøken, det er tid til din middagslur. Jamen jeg er bare moderigtig! Ja, det er godt med dig.

NEDERDEL RALPH LAUREN 750 KR | BLAZER GANNI 1.200 KR | SOLBRILLER GUCCI 1.900 KR

Fur it up
Saks Potts har endnu engang sat pels på det moderne kort, og jeg savler over minimum fem af deres pelse. Igen skal man være påpasselig med, hvordan man styler det, for ikke at komme til at ligne en meget fin og gammel dame. Jeg synes dog, at Saks Potts gør det fortræffeligt.

MALENE BIRGER 3.500 KR | CHEAP MONDAY 900 KR | SAKS POTTS 9.500 KR | ANDRE JAKKER: INWEAR | MINUS

The sneaker ain’t dead yet
Ligemeget hvad diverse fashionistaer og modewebsites måske har tilbøjelighed til at diktere, så er sneakers ikke døde. I hvert fald ikke for mig. Bevares, jeg vil allerhelst undgå Stan Smith versionen og går glædeligt i andre end dem i hvid, men min kærlighed for det praktiske love child imellem sporten og modebranchen er stadig i fuld flor hos mig, og jeg kommer til at dyrke dem indtil der bliver opfundet en ligeså fin og behagelig en efterkommer.

I 2017 vil jeg være endnu bedre til at bruge dem som en tydelig kontrakt til resten af mit outfit. Sammen med store pelsfrakker og fine jakkesæt. Sammen med silkekjoler og pencilskirts. De er om end det eneste, der holder mig fra at ligne den 85-årig kvinde, jeg i sandhed er.

SKECHERS 420 KR | NEW BALANCE 665 KR ASICS 420 KR

Read the (big) print
Der er meget få ting, jeg har gået mere med i år end statement tees. Det er en fantastisk sjov tilføjelse til min seriøse stil, og jeg elsker, at det kan dresse et helt outfit op. De fås i alle former, farver og prislag, og selvom jeg ikke er sikker på, at denne trend ligefrem er en evergreen, så er jeg slet ikke færdig med den endnu.

Faktisk tror jeg, at jeg vil springe ind i nytåret iført en sådan model.

GANNI 400 KR | GANNI 400 KR | ÊTRE CÉCILE 460 KR | FLERE TRØJER: DREAMS AND DUST | GOOD GIRLS CLUB COPENHAGEN 

Carrying the weight of the world on my earlopes
Nej, det er ikke gørelsen, det er i sandhed størrelsen. I hvert fald når det kommer til øreringe. 2016 har resulteret i yderst veltrænede ørerflipper for mit vedkommende. Jeg er ret sikker på, at jeg kan løfte mere i mine ører, end jeg kan med mine arme. Hvis jeg kun skal vælge én trend fra 2016, så det være statement øreringene. De har i sandhed ændret min stil, hvis ikke hele mit liv! Og det er meget få dage, måske endda meget få timer, jeg ikke er iklædt et par store eller sjove øreringe.

Jeg er bange for, at det sagtens kunne være en døgnflue af en tendens, men jeg vil dyrke den så længe som muligt og vride det sidste af livet ud af den.

H&M 99 KR | H&M 80 KR | ORIT ELHANATI 5.200 KR | FLERE STATEMENT ØRERINGE: ASOS

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I GOT EMOTIONAL ABOUT A COAT