A HOTDOG ON MY SHIRT AND COMBAT ON MY FEET

MY MISTAKES MADE ME

img_0658 img_0665 img_0666 img_0678img_0672

Min selvsikkerhed vokser sideløbende med størrelsen på min bog af fiaskoer

Jeg tror ikke nødvendigvis, at selvsikkerhed kommer med alderen, som der ellers er så mange, der bilder mig ind. Jeg tror rettere, at mængden af troen på sig selv og tilpashed i egen hud er direkte lig mængden af gange, man fucker op.

Fucker up. Prøver og fejler. Lærer noget nyt. Finder frem til alt det, man gjorde forkert. Dropper den orange velourkjole, man synes var så smart.

Og selvom størrelsen på bogen, vi nedskriver vores fiaskoer i, vokser sig større som vores alder stiger, så er jeg om nogen klar over, at det er mere end bare muligt at fejle for et helt årti på bare ganske få måneder. Og jeg tror, at det er derfor, at jeg lige så stille føler mig mere og mere selvsikker.

Fordi jeg har dummet mig så meget.

Fordi jeg har iklædt mig så mange forfærdelige ting og taget veje, der ikke burde være blevet betrådt. For til sidst at finde den vej, som netop jeg skulle ned af. Det er i hvert fald min teori. Det kan selvfølgelig også bare være, at jeg er blevet så gammel, at teenagersindet endelig har sluppet sit greb om mig. Sluppet sit greb og tilladt selvsikkerheden at vælte ind.

Hvad end det er, så føler jeg mig det i hvert fald. Altså mere selvsikker. Mere selvsikker og mere som et menneske med behov for skøre items, højlydte samtaler og stramme nederdele, der viser min røv frem på den der måde, der bare er lidt for meget. Jeg har lyst til at iklæde mig øreringe på størrelse med lysekroner i herskabslejligheder og jeg har lyst til at tage billeder af hele lortet på min vej.

Hvem ved, måske viser det sig, at denne periode i mit liv blot er endnu én til bogen af fiaskoer. Men indtil da vil jeg bare nyde fornemmelsen af at være glad, selvsikker og iklædt så mange mønstre, at det kunne få selv den vildeste håndarbejdslærer til at træde et skridt tilbage.

Måske er det en fejl, måske er det pisse fedt. Under alle omstændigheder bliver jeg i hvert fald klogere. Og dét er alle fejltrinene værd.

Næsten.

TØJ H&M | TRAINERS NEW BALANCE | TASKE CÉLINE | SOLBRILLER LOEWE | ØRERINGE GINA TRICOT

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A HOTDOG ON MY SHIRT AND COMBAT ON MY FEET