AN ABNORMAL CRAVING FOR SUCCESS

MY WARDROBE IS MOVING WAY FASTER THAN MY PERSONAL GROWTH

skaermbillede-2018-04-28-kl-16-53-12

Burde jeg bruge lidt mere tid med næsen i en bog, og lidt mindre med den i Instagram?

Man burde mene, at der med mit overdrevne fokus på optimering af min garderobe, også kunne falde blot en smule fokus af til optimering af mig selv. Lidt personlig udvikling. Jeg bruger mange lange timer på at studere nye kollektioner og beslutte med mig selv, hvad jeg skal bruge denne måneds løn på i stedet for min opsparing (fordi jeg er et individ med store problemer ift. materialistiske ting. Note til selv: Overvej om dette er noget, der skal tages op til næste psykologsamtale).

Jeg er dog også et individ, der synes det er enormt interessant at lege med personlig stil og konstant optimering af egen garderobe, og jeg fortæller mig selv, at så er det OK, at jeg sætter mere af til mit skoskab, end jeg gør til min pensionsopsparing.

Men som jeg sad over morgenkaffen i morges, ramte en tanke mig: Hvordan kan du afsætte så meget tid, kapital og energi til at optimere din garderobe, og samtidig bruge så uretfærdigt lidt tid på at optimere dig selv?

Her menes der ikke optimering via hverken plastikkirugi eller en arc reactor i brystet, men nærmere en intellektuel, spirituel og mental optimering. Udvikling.

Jeg får kun trukket mig selv afsted til yoga én gang om ugen. Jeg får kun sjældent taget mig sammen til at læse en smule skønlitteratur. Jeg mediterer næsten aldrig, tager ingen kurser og læser hverken op på kunst eller kultur, men kun på hvad min favorit instagrammer nu har købt hos Céline. Hvordan kan det være, at ovenstående ting – der ellers er nogle af de ting, som jeg elsker allermest, og som gør mig allermest rolig – er noget af det, jeg bruger mindst tid på?

Hvorfor går jeg ikke mere op i at optimere mig selv og min velvære?

Fordi det er nemmere at tænde for Netflix, så der er baggrundslarm, mens jeg scroller hjerneløst igennem Instagram for at finde det næste, der kan optimere mit outfit. Fordi det er nemmere at blive hjemme, end det er at blive konfronteret med sit eget sind til en times yoga eller meditation.

Fordi jeg er fanget i dårlige vaner. Fordi jeg har så mange dårlige undskyldninger for ikke at gøre det. “Det er for varmt til hot yoga. Jeg kan ikke nå det efter arbejde. Jeg har bare brug for at slå hjernen fra til dette program. Jeg har ikke tid til at meditere. Jeg vil hellere købe de nye sneakers, end jeg vil tage på kursus”. 

Vorherre til hest.

Man kunne tro, at en person så fokuseret på sit eget sind og navlepilleri ville gøre sit bedste for at være bedre ved sig selv – men som jeg sidder her med et hjernedødt afsnit af Friends kørende i baggrunden (Indskudt sætning; Vi kan alle blive enige om, at Friends ikke er hjernedødt, og det er noget af det bedste TV produceret i vore tid, men for min pointes skyld er vi lige nødt til at lege med), kan jeg se, at det ikke er sådan.

Jeg vil læse utallige bøger. Jeg vil meditere hver eneste dag. Jeg vil på yoga retreat. Jeg vil på adskillige kurser, der kan gøre mig bedre. Jeg vil bruge tid på at konfrontere mine egne dårlige vaner og optimere mig selv. For et fantastisk outfit ser unægteligt bedre ud, hvis hele pakken følger med. Så jeg tror, at jeg vil afsætte maj til at gøre nogle af disse ting. For at gøre mig selv bedre.

Men først skal jeg lige se dette afsnit færdigt.

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN ABNORMAL CRAVING FOR SUCCESS