A PESSIMIST'S GUIDE TO A FESTIVE OUTFIT

MY WISH LIST ONLY LISTENS TO MUSIC YOU HAVEN’T HEARD OF

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Hot dog skulpturer, vaginablomster, hjemmelavet kunst og smalle solbriller. Min ønskeseddel lyder som en hipster fra Kødbyen

Den 23. april fylder jeg 23 år, og imellem ønsker om lejlighed, sej fuldtidsstilling og en mindre appetit for Whoppere med ost, er der altså også sneget sig andre ønsker ind. Mere materialistiske og “det kan vi muligvis godt hjælpe dig med” ønsker. Imellem skinnende vinyl bukser, mærkelige skulpturer og blomster, der lidt ligner de ædlere dele af en kvinde, finder man ligeledes fine beklædningsdele, skøre solbriller og fantatiske boligting.

Voksne ting som penge og concealer til de bekymrende mørke rande under øjnene og på min konto har dog også fundet sin vej.

De mere klassiske ting, der typisk har stået på min liste, har måtte vige for de lidt sjovere og specielle items, og det er ganske klart, at jeg har bolig på hjernen. Øverst på listen står blandt andet skøre skulpturer (ligesom den hotdog porcelænsfigur Anne fandt i Røde Kors), hjemmelavede ting som tegninger eller kunst, blomster fra min nye obsession samt et meget dyrt, hyped og fantastisk tøjstativ.

(Og som jeg læser ovenstående prætentiøse ønsker igennem, kan jeg ikke undgå at tænke, at jeg muligvis har fået forbyttet min egen liste med den af en person med cykelstyrsoverskæg og en hjemmelavet kandidatgrad i filosofi, musik-I-andre-ikke-kender og kunst, der ser virkelig mærkelig ud.)

Min fødselsdag skal fejres over tre dage – fordi intet mindre kan gøre det – og jeg kan dermed allerede nu krydse én ting af min ønskeseddel: Tid med min mand, mine piger og min familie. Og hvis der så også kan lande en lejlighed i København i min turban, er jeg ret sikker på, at jeg vil være den lykkeligste knallert i bageriet.

REKLAME LINKS SNEAKERS GANNI | BORD ILVA | THE GENTLEWOMAN | SOLBRILLER GUCCI | SKULPTUR FRA LAURITZ.COM | SWEATSHIRT GESTUZ | LAMPE MO LAMPS | BLOMSTER POPPYKALAS

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A PESSIMIST'S GUIDE TO A FESTIVE OUTFIT