TO BE YOUR OWN BIGGEST INSPIRATION

NEW SHEETS? I’LL TAKE POINTY BOOTS AND GUCCI SUNGLASSES INSTEAD

ikke-navngivet-1

Sig til famse, at hun godt kan beholde det håndklæde for sig selv. Vi tager kun imod høje støvler og Gucci briller

For hver morgen jeg vågner, er jeg blevet en smule mere voksen. En smule mere praktisk anlagt på den der kedelige voksne måde. Der er meget, der kan vidne om, at jeg nu officielt er blevet en dag mere gammel. At jeg skal tisse om natten, at jeg har to opsparinger, at dagens største optur opstår, når alle sokker har en makker, efter jeg har lagt tøj sammen. Men den absolut største indikator på, at der er noget galt, er mine ønskesedler.

De fortæller mig, at jeg er blevet et menneske, jeg ikke længere kan stå ved.

For sammen med de gode ønsker af tøj, beauty og andre spasløjer, finder jeg pludselig praktiske ting som nyt sengetøj, en elkedel, gavekort til Netto. Og de nedskrevne beviser på, at jeg er blevet 50 shades of fucking trist, efterlader mig med spørgsmålet: Sille, har du glemt, hvem du er? For jeg er ikke en person, der ønsker mig lagner og køkkengrej i julegave. Nej. Jeg er hende, der ønsker mig upraktiske ting såsom Gucci solbriller med blomster på stellet, høje støvler man slet ikke kan bruge til hverdag og parfume, der er dyrere end en lever på det sorte marked. Så har du glemt, hvem du er, Sille?

Nej. Nu skal det fandeme være nok.

Nu må vi trække en grænse og sige, at det er nok. Voksenlivet skal ikke have lov til at overtage min tilværelse! Så da min mormor bad mig om at aflevere en juleønskeseddel ASAP, besluttede jeg mig for, at det kun skulle være sjov ting, der var derpå. Ingen praktiske sager, ingen kedelige voksenting. Kun tøj, smykker, dufte og andre sager, der gør det pisse sjovt at være mig. Jeg skal ikke opleve endnu en jul, hvor praktiske ting er under træet.

Nej, giv mig ting, som jeg ikke rigtig har brug for, men kommer til at elske helt fucking enormt.

Jeg opfordrer jer til at gøre det samme. Skriv alle de ting, der slet ikke har værdi for andre end dig, på din liste og bed om kvitteringen, hvis din farmor alligevel forsøger at snige et håndklæde ind i din gavebunke. Hvem fanden tror du, du er, famse? Det er jo ikke for sjov det her.

På min liste står der smukke støvler, stramme nederdele, statement øreringe og mange andre ting, som jeg slet ikke kan bruge til husholdning. Jeg kan kun bruge det til at gøre mig selv pisse glad. Og det er fandeme meget vigtigere end rent sengetøj.

Nu skal jeg ned og vaske lagner. Når jeg tænker mig om, burde jeg måske alligevel ønske mig nyt sengetøj?

Solbriller Gucci | Støvler Notabene | Øreringe H&M | Parfume Zarkoperfume |

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO BE YOUR OWN BIGGEST INSPIRATION