A NEW SEASON FAVORITES - AND A WINNER

NO BAKE OREO PEANUT BUTTER CHEESECAKE

P1010020

SPONSORERET INDLÆG

Min absolut favoritdessert er cheesecake, og herhjemme dyrker vi en opskrift som jeg lærte af min kære paps – den er no bake, den er SÅ nem og den er virkelig lækker. Normalt laver vi den med Digestive kiks, men denne gang skiftede vi disse ud med OREO peanut butter kiks.

Opskriften er simpelthen så nem, og hr. Mand tryllede den frem på under fem minutter.

I skal bruge til ca. 4-5 glas: 400 gr. naturel flødeost (vi bruger Philadelphia). 500 ml. fløde. Massere af vanilje sukker. 3-4 pakker OREO Peanut butter kiks (køb gerne lidt ekstra, da der som regel forsvinder et par stykker under forløbet…).

Pisk fløden til flødeskum og bland osten heri sammen med vanilje sukker. Knus kiksene, eksempelvis i en pose, til du synes det er fint nok. Læg osten og kiksene i lag. Og… ENJOY!

Det er virkelig SÅ let, og det smager virkelig godt. Normalt afslutter vi med syltetøj på toppen, men med OREO versionen synes vi ikke, at det var passende. Det er jo smag og behag!

Jeg håber I kunne bruge opskriften, og nu får I faktisk mulighed for at vinde en del af ingredienserne til dette; I kan nemlig vinde 64 blandede pakker OREO – altså et årsforbrug (eller for mig: et par uger). Det eneste I skal gøre er at komme med jeres bud på en dessert eller en snack, hvor OREO indgår. Den behøver slet ikke være kompliceret eller fin! Skriv den herunder, og så trækker jeg vinderen snart.
P1010003

followwho

44 kommentarer

 • Katrine

  Jeg har netop igår tryllet frem en oreo-hvidchokolade-lime cheesecake.. Og den er BOMBEN! Mums. Ville lave tusindvis af den, hvis jeg vandt et års forbrug af oreos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg ville lade mig inspirere af dig, og lave en portionsanrettet trifli-agtig dessert, hvor chokolademousse, friske bær og oreos var lagt i lag, afsluttet med lidt flødeskum. Mums, jeg håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Når jeg skal forkæle mig selv, veninderne eller kæresten, benytter jeg mig altid af en opskrift hvor brownie, oreos og skumfiduser indgår. Det skaber den aller bedste og mest populære kage herhjemme. Den er blevet en klasssiker! Med et års forbrug ville jeg virkelig kunne eksperimentere, farligt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, det ser lækkert ud!

  Jeg har flere gange lavet Oreo cupcakes – de smager virkelig godt og er et fint twist på almindelig chokoladekage (som mine børn elsker og jeg er dødtræt af). Opskriften har jeg googlet mig til – denne her er fx fin: http://www.food.com/recipe/oreo-cupcakes-with-oreo-buttercream-487608

  Og så har vores lokale frozen yoghurt-biks Oreo-is. Det smager dælme godt! Jeg tænker derfor, at man godt kunne forsøge sig med at lave is med Oreos? Jeg har dog ikke forsøgt det endnu….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine k

  Oreo-cupcakes er den klare vinder her! I alle sammenhænge. De er enkle og smager fantastisk – jeg har aldrig mødt nogen, som ikke kunne lide dem efter at have smagt dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Muffins med oreo toppet med en oreo smager virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  OREO – lagkage!

  Har set man kan blende oreos og derefter masse det ud til en bund fx, og derefter bage dem i ovnen, for at det hænger bedre sammen. Tror de er så lækre og chewy!

  Også noget vanilje/cheese mouse imellem og måske en mouse med hvid chokolade!! ORRRRH <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Tror faktisk aldrig jeg er stødt på en konkurrence jeg hellere ville vinde end lige netop den her!
  Den bedste oreo-dessert jeg har præsteret, var en cupcake toppet med oreo-frosting og en hel oreo gemt inde i midten af kagen – kunne egentlig godt spise en lige nu :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Eriksen

  Jeg elsker sådan set oreo lige meget om det udgør en del af en dessert eller om man bare spiser dem som de er. Men hvis jeg ville gå hen og vinde, så ville jeg ihvertfald bage mange oreo cupcakes, hvor der laves frosting af det øverste låg på oreoen, og så skal der bare tilsættes resten af oreoen i bunden. Det giver virkelig et dejligt twist til en ellers lidt kedelig cupcake !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G

  Jeg kunne forestille mig at oreos i stedet for mariekiks i s’mores, ville være ret fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min dessert minder lidt om din, i det det er en oreo cheesecake, med oreo som bund selvfølgelig, men den laves ofte herhjemme – der er intet bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jakobsen

  Jeg er helt tosset med NEM hjemmelavet oreois! Der tager man bare 1 ds sødet kondenseret mælk, 500 ml piskefløde og knuste oreos, så mange man vil. Man pisker fløden næsten helt stiv, vender den kondenserede mælk i, og så de knuste oreos. I fryseren med den i nogle timer og bum – så har man en cremet lækker is UDEN brug af ismaskine :) det sværeste ved denne opskrift er ventetiden imens den fryser til is ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Ville helt sikkert lave en oreo is med de mange pakker <3 mmm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg plejer at blande oreo og daim i flødeskummen når jeg laver lagkage – det er altid et kæmpe hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Jeg er en mega sucker for cookies’n’cream versioner af alt… Så jeg laver gerne barer, med OREO i.
  http://proteinopskrifter.dk/opskrift-pa-quest-bar-cookies-cream

  Og de kan sagtens laves uden proteinpulver……..
  Kan snildt spise 2-3 i løbet af en skoledag. Haps.

  Hov ja. Har godt lagt mærke til nogen kiks forsvinder i produktionen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  En anden udgave af en no-bake oreo cheesecake:
  Lav en bund af oreos blendet med smør. Lav herefter et flødeost lag (ligesom dit, flødeost, flødeskum, vaniljesukker), herefter et lag med dr. Oetker chokolademousse. Og top så med friske bær :) Den kage er altid et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Uh! Har prøvet at lave OREO-flødeboller,
  Hvor bunden er en oreo-kiks! Kunne være lækkert at tage peanut-butter-cremen og blande den i marengsne! Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når jeg laver cheesecake, udskifter jeg altid kiksene i bunden med oreos – Det er SÅ lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Jeg ELSKER at knus oreo og blande det i vaniljeis – muums! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida F.

  64 pakker, det er farligt! Men man må jo leve livet med en smule fare :sunglasses:
  Min “go-to” Oreo-opskrift, er på Oreo-trøfler! Det er finthakkede Oreos blandet med flødeost og vaniljesukker, som bliver trillet til kugler, og så dyppet i mørk og/eller hvid chokolade :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har før lavet oreo flødeis, og det var SÅ lækkert! Men tror det kunne være endnu bedre at lave det med oreo peanut butter og så med en hjemmelavet peanut-karamel sauce til at hælde over isen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Oreo stuffed cookies ! Det må være det bedste opskrift med oreos. Forestil dig en chewy chocolate chip cookie og indeni gemmer der sig en hel double cream oreo. Så kan det da ikke blive bedre :DD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg ville køre noget Eton Mess med oreos. Vi taler flødeskum med vanilje, knuste oreos , hakket chokolade og forskellige bær blandet sammen i en skøn forening!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine K

  Wow en lækker konkurrence!!
  Jeg ville lave en kage udfra denne opskrift:
  Vælg din yndlingschokoladekage opskrift og bag den i en springform. (Hvis du ikke har en yndlings kan jeg anbefale denne http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=28943 ). Når kagen er bagt færdig og har kølet af skæres den midt over. Lav nu en creme/ mousse:
  200 g naturel flødeost
  100 g smør
  200 g flormelis
  50 g god kakaopulver
  1 pakke oreokiks
  2-3 tsk vanillesukker (jeg elsker det, men hvis ikke du gør så tag lidt mindre i)
  Hak kiksene fint og bland alle ingredienserne i en skål og smør alt på den ene halve chokokage (ja bunden, naturligvis..). Læg låget på kagen.
  Lav nu chokoladecremen:
  200 g mørk chokolade (jeg bruger normalt 70%)
  1 1/2 dl fløde Hak chokoladen og bland med fløden i en skål. Smelt det i mikroovnen i ca 2 min. og rør derefter rundt i det. Smør chokoladecremen ud over hele kagen og ned af siderne. Hak meget fint nogle oreokiks (omkring en hel pakke) og pynt med de hakkede kiks hele vejen rundt om kagen (ikke på toppen af kagen). Stil til sidst øverst på kagen 3 oreokiks i en ring, så det ser fint ud. Velbekomme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine F

  Jeg har den bedste opskrift på red velvet cheesecake med Oreo bund. Jeg savler bare ved tanken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Hvor dælen finder du peanut butter oreos?!?!? Send dem til Jylland!!!!! Jeg ELSKER peanut butter! :ok_woman: Jeg plejer at lave peanut butter chokolade brownies (helt almindelig brownie opskrift bare med et par klatter peanut butter i, muums) med hakkede almindelige oreos i! Altid et hit herhjemme og hos venner :raised_hands: :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Høj

  OREO-MILKSHAKE!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Jørgensen

  Min veninde og jeg har et meget stort kærlighedsforhold til både oreos og peanutbutter. Derfor har vi ofte skilt oreos fra hinanden smurt peanutbutter imellem dem, samlet dem igen og så dyppet dem i smeltet chokolade. Herefter sættes de på køl og nydes når chokoladen har sat sig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pe

  For silvan det er lækkert!!
  Jeg er jo kommet i den ubehagelige livsindskrænkende situation, at desserter er blevet til et næsten no-go grundet min laktoseintolerans. MEN- så opdagede jeg i sidste weekend at Oreo ikke indeholder mælk, men har lavet cremen af soyalecitin. Derfor kastede jeg mig ud i at lave en risengrød med knuste Oreo’s i. Det blev til en næsten sort masse, og smagte af varm brownie. Følte mig slem og lidt amerikansk :)
  Fremgangsmåden er som almindelig risengrød, og når den er 5 min fra at være færdig, kaster man en pakke oreo’s i.
  Damn.
  Med de 64 pakker, ville jeg have mulighed for at medbringe min egen madpakke til de mejeri-glade hjem jeg kommer i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Oreos dyppet i smeltet chokolade og spises når chokoladen har sat sig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En omgang vanilieis, blandet godt med OREO-chunks og skumfiduser. Dét er toppen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Oreo…. Double…. Med…. Mælk….
  Det er virkelig undervurderet (Forestil dig rimelig meget et glas iskold mælk, istedet for øl og slef en oreo) mummenumme manner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelica

  Dele oreoen og lægge et lag hjemmelavet vaniljeis mellem, og så i fryseren, så det bliver til små issandwiches.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Chokolademuffins med oreostykker (kage-delen). Indeni er der en hel oreo (hvis man skærer den halvt over ser det flot ud). Ovenpå er der en creme lavet af creme-delen af oreoen, og så selvfølgelig en oreo ned i cremen. Mums :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Büsra

  Jeg har indtil videre tre gange haft success med den samme opskrift med Oreo-kiks. Den er også no-bake, så det gør den bare endnu nemmere.
  2 pakker Oreo blendes eller knuses med smør og kommes i en form. Derefter opvarmes fløde og mørk chokolade smeltes deri. Det kommes oveni formen – og vupti, du har en lækker kage, efter den har stået på køl nogle timer. Pyntes med ens favoritbær, og Oreos, chokolade & jordbær går so godt sammen.
  Evt. YouTubelink til opskriften med detaljer til de interesserede: https://www.youtube.com/watch?v=C4fbOGxiFDc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan godt lide en god Oreo cupcake. Hvor de er en halv kiks i bunden og en halv en på toppen og også i dejen og i frostingen – ja, bare over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Tror jeg ville lave en nutella, oreo-peanutbutter, cheesecake og på den måde få en snickers-agtig cheesecake ! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Frugtsalat med Oreos-flødeskum:
  Til desserten skal du bruge frugt, fløde og Oreos. Sådan gør du:.Lav en frugtsalat bestående af de frugter, du nu har i frugtskålen. Pisk fløde til flødeskum. Knus Oreos i en plasticpose. Bland de knuste Oreos med flødeskum. Fordel frugtsalaten i små skåle og fordel Oreos-flødeskum oven på frugtsalaten. Nemt, lækkert og en god måde til at få spist masser af frugt. God fornøjelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Oreo cupcakes er min favorit med Oreos! De smager fantastisk! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg skal snart holde indflytterfest og ville elske at lave OREO-ris, som jeg har set på Buzzfood. Ser mega fråderen ud. Smeltet smør i en gryde, kogte ris ovenpå. Derefter lægges oreokiks på og låget puttes på. Efter et kort stykke tid, er kiksene møre og blandes med ris. Det må jeg prøve. Meget American, men det kan vi jo alle sammen lide, ikke? Håber jeg vinder! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Oreo frozen cheesecake! Knuste oreo i bunden og så vanille-oreo-flødeoste-littlebitofheaven-creme på og så i fryseren. Også læks med varm hindbær sovs til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Blendet orios med vaniljeis :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  Oreo “cheesecake”
  Bund:
  24 oreos
  Smeltet smør

  Fyld:
  Philadelphia ost neutral
  Smeltet smør
  Sukker
  Vanilje sukker
  Smeltet chokolade
  Flødeskum

  Knus oreosne og tilføj det smeltede smør. Spred det ud på et fad Put i køleskab i 30 minutter.
  Bland alle tingene til fyldet sammen og put det på den nedkølede bund. Frys derefter kagen i 30 minutter, og server derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er kæmpe fan af Oreos! :smiley: Selv er jeg ret vild med denne simple Oreo-nutella:
  Du moser en banan, fire oreos og noget kokosmel sammen til en samlet masse (jeg deler det op og gør det i en morter), og så har du en lækker Oreo-nutella, som du kan nyde på et stykke brød :yum:

  Men ellers har jeg generelt bare den idé, at alle opskrifter, hvor Oreos indgår, er gode :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW SEASON FAVORITES - AND A WINNER