I LOVE BOOTS, PIZZA AND FAMILY

NOW I HAVE ONE LESS THING TO REMEMBER IN MY EVERYDAY LIFE

ikke-navngivet-1-kopier

REKLAME FOR PRACTIO 

Nullermænd, ærinder og glemte ting: Velkommen til voksenlivet

Jeg står op i mine pedaler, men cyklen står nærmest stille. Den iskolde blæst slår som tunge slag imod mit ansigt, mens jeg – gemt bag min store frakke – bevæger mig synkront med resten af den vrissende, kolde gruppe af individer på vej hjem fra arbejde. Handle ind, svare mails, lave mad, være en god kæreste.

Nå ja, og så har jeg lige glemt mine p-piller…

Jeps, det var lige det, jeg havde brug for efter en ti timers arbejdsdag og en omvej, der ledte til forfrosne patter og løftet om, at jeg aldrig i mit liv ville bevæge mig ud igen. Små ærinder såsom at købe toiletpapir eller at fjerne den der nullermand, der efterhånden er på størrelse med min dårlige samvittighed over, at jeg ikke har tømt skraldespanden i otte måneder, virker pludselig uoverskuelig efter indtrædelsen af fuldtidsjob og vintermørke.

Enter Practio.dk. Med Practios abonnementservice kan du få fornyet din recept online, og et af Practios samarbejdsapoteker, som du selv vælger, sælger dig dem og sender direkte til din dør.

En mindre ting at stresse over. Lidt ekstra tid til den indre diskussion med dig selv: Skal jeg, eller skal jeg ikke, hente støvsugeren og dræbe den der støvklat, der har vokset sig så stor, at den efterhånden burde have sit navn ved siden af dit på døren.

Practios abonnementservice er gratis at anvende, og dine piller vil koste det samme, som når du handler fysisk på apoteket. Forsendelsen er gratis. Du skal være 18+ for at benytte dig af dette tilbud, og inden du bliver taget ind i varmen, skal du besvare nogle spørgsmål. Dette er kun til gavn, da Practios autoriserede læger derefter sørger for, at vurdere om det lægefagligt er forsvarligt at tilbyde dig et abonnement.

Ergo er der absolut ingen årsag til at bevæge dig udenfor, en mindre ting på din to do liste. I dare you: Kom med en valid årsag til at gå ud i det her vejr. Se selv, det kan ikke lade sig gøre.

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE BOOTS, PIZZA AND FAMILY