SILLE SAYS RELAX (BUT DOES SHE DO IT?)

OFF THE GRID – ON THE RUN

Off the grid og med utrænede skrivefingre. En oversigt over, hvad jeg har lavet i stedet for at skrive

Imellem møder, lejlighedssøgning og – besøg, en mand, der er rejst, pressedage, veninder, lange gåture og meget andet, har det været svært at finde tid til at lade mine fingre få deres daglige dosis af tekstforfatningsmotion. Og jeg har savnet det. Jeg kan mærke, at når mine tanker ikke får lov at komme ud igennem mine fingre, så bliver de snørklede, og det bliver pludselig så svært at komme ind i rytmen igen og sætte ord på de ting, der så gerne vil ud.

Derfor starter jeg let ud.

En kort gennemgang af nogle af de ting, jeg har brugt de sidste dage på. Dage, der på én og samme tid har været travle nok til at overskygge alt det, der lige sker omkring mig, men som samtidig har mindet mig om, hvor meget der egentlig lige sker.

Og det har faktisk været ret OK.

Jeg drak te og læste avis med den smukkeste udsigt fra Riccos i Magasin, inden jeg holdt møde samme sted. Selvom det i virkeligheden blot er bygninger, biler og travle mennesker, så følte jeg mig helt afslappet og imponeret over skønheden.

Jeg var til pressedage, hvor jeg blandt andet besøgte Mørch Fashion, hvor jeg forelskede mig i de absolut smukkeste bukser fra Áeron, en fantastisk pels fra Yves Salomon og alt fra Holzweiler, der klart er et nyt favoritbrand hos mig. Besøget skete efter en rask gåtur på fem kilometer i styrtende regnvejr, så jeg kan roligt sige, at jeg ikke var på mit ypperste.

Jeg var ligeledes forbi Adidas og deres nye showroom og forelskede mig fuldstændig i et par hvide retro sneakers med pastelfarvede detaljer samt Matilde, der nok er det rareste menneske, jeg slet ikke kender godt nok.

Flere pressedage med mine dejlige piger, Anne og Marie. Vi var forbi H&M for at se den nyeste Conscious kollektion samt forbi Carré for at se deres nyeste samarbejde med den smukke Sophia Roe.

Jeg har fået lov til at spendere fantastisk meget tid sammen med den smukkeste pige i verden, Lilli. Det er som om, at tiden med hende sætter det hele i perspektiv. Problemerne bliver mindre, mine tanker lettere, mit fokus skarpere (og så er jeg helt ligeglad med, at hun pletter mit tøj).

Jeg har plejet mig selv. Spist kage nøgen i sengen. Pakket kalorietælling, vægten og det evige fokus på, hvad andre ønsker, væk. Jeg har indset, at når jeg skal bruge så meget tid i mit eget selskab, i mit eget liv, så er det mig, der skal være i fokus. Jeg har ikke fattet det helt endnu, men det skal nok komme. Kage i sengen er en god start.

followwho

2 kommentarer

 • Ida

  Ved du hvor man kan købe bukserne fra Áeron? De er mega pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   De skulle gerne lande på deres hjemmeside, når den nye kollektion kommer ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SILLE SAYS RELAX (BUT DOES SHE DO IT?)