TREAT YOURSELF LIKE YOUR OWN BESTFRIEND - OR SOME SHIT LIKE THAT

OFF THE GRID

Overaktive fingre, metafordiarre og en forklaring på mit fravær

Det er sjældent, at der går mere end 12 timer imellem, at jeg skriver. Bare et eller andet. Efter denne tid begynder et fysisk ubehag, overaktive fingre, kliché-gennemvæddede metaforer overfylder min mave og resulterer i mild diarre samt en manglende evne til at tale i andet end billedsprog.

Mor, jeg har det som en fjerbeklædt Manolo Blahnik sko i en gammel genbrugsbutik: Der er ingen, der kan se de fantastiske muligheder, der er i mig. 

Manglende tid ved tastaturet resulterer ligeledes i en altoverskyggende tro på, at alle glemmer mig, og at de tanker jeg har, er nogle, jeg sidder med helt alene. Det er selvfølgelig alt sammen en ganske ekstrem overdrivelse, men jeg må erkende, at jeg i denne uge ikke helt har følt mig som mig selv. Og det efterlader mig med et andet presserende spørgsmål om, hvorvidt det ikke er ganske problematisk, at jeg gør mig selv op i min aktivitet på sociale medier.

Men det er en problematik, vi kan berøre en anden dag.

Indtil da vil jeg blot komme med en forklaring på mit fravær. Hvilket I nok slet ikke har lagt mærke til, fordi folk rent faktisk har et liv, der ikke udelukkende handler om at følge mærkelige modebloggere på deres sociale kanaler. Jeg har i denne uge været gemt væk i en kærligheds- og arbejdsgrotte. Min kære soldat er kommet hjem på leave, og jeg gik i fredags på ferie. Derfor har der ikke været tid til meget andet end at kigge ham den søde dybt i øjnene, og forsøge at få alt på plads, inden jeg tager fem dage væk fra kontoret.

Hvorfor er det altid, at man bliver ekstra stresset lige op til ferie?

Min ferie skal holdes herhjemme i København, og jeg håber derfor, at jeg kan finde lidt mere tid til at bevæge mine fingre over det støvede tastatur. Det betyder så ekstremt meget for mig, at jeg har dette frirum, og jeg skal huske mig selv på at prioritere det. For ellers kommer det bare sidst i rækken.

Nu vil jeg gå tilbage i grotten. Bestille mig en kaffe og croissant og måske tage min mand i hånden for at købe et lyserødt hårspænde.

followwho

4 kommentarer

  • Det lyder temmelig pragtfuld med ferie – god skrivelyst; at starte med et koffeinskud er altid en god start, hvis man spørger mig (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Jeg kunne blive fornærmet, men den slags gav jeg vidst op på under “sillewholikeren”. Til gengæld har jeg savnet dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREAT YOURSELF LIKE YOUR OWN BESTFRIEND - OR SOME SHIT LIKE THAT