SKIN CARE

OLD WISHES REBORN

P1010046Jeg skriver og skriver ønsker ned til min snartkommende fødselsdag, og hvor langt de fleste er ekstremt kedelige voksenønsker som “gavekort til Netto” og “nyt sengetøj” (mit yngre jeg ville ALDRIG tilgive mig), så har der listet sig nogle dekadente og barnlige ønsker ind på min mentale ønskeseddel – jeg har nemlig ikke besluttet mig for, om de skal på listen endnu. Det er nemlig nogle fine, men dyre, briller fra Céline, som alle ligner dem, jeg har haft før. Faktisk står ZZ-top brillen, som jeg havde allerførst, øverst, men de er umulige at støve op online.

Så ja, gamle ønsker med et lille twist – der er nemlig kommet en ny model ind på listen: Andrea. Først hadet jeg dem. Så synes jeg, de var mærkelige. Nu står de øverst på listen – den udvikling alle gode items går igennem.

SPONSOREREDE LINKS: CÉLINE Andrea | CÉLINE Eva | CÉLINE ShadowIkke-navngivet-1

followwho

4 kommentarer

 • S

  Der ar du jo <3 er jeg den eneste, der synes det er helt vildt hyggeligt at ønske sig og blive begejstret for at modtage sengetøj? Jeg synes det gør så meget for rummet, når man bor i en etværelses :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg ved ikke, om jeg synes det er hyggeligt at ønske sig det, men jeg ELSKER rent og nyt sengetøj 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg elsker, at du også ser muligheden i, at ønske sig et gavekort til netto. For et par år siden, satte jeg dette på min ønskeliste, men min mor syntes, at det var en røv syg kedelige gave, så siden har jeg droppet, at ønske mig det.. Men måske jeg burde revurdere den beslutning ! Glæder mig til, at se dine gaver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du skal da ønske dig det, hvis det er det, du vil have! Det er en god måde at spare lidt penge på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIN CARE