EN BLOGGERS VÅDE DRØM

OLYMPUS – FORSTÅ DET NU

P1011067-700x525P1010010-700x525P1010216-700x525 P1010315-700x525

P1011110-700x525

Alle billeder er taget med mit nye Olympus E-PL5 med 45 mm f1.8 objektiv

SPONSORERET AF OLYMPUS

Jeg ved ikke om jeg fik understreget ordenligt, hvor GODT mit nye kamera fra Olympus egentlig er? (Læs mit sidste indlæg her) I såfald vil jeg sørge for, at INGEN er i tvivl om, hvor meget kameraet har ændret mit forhold til bloggen.

Det var meget sjældent, at jeg fik taget mit kamera med før. Ikke fordi jeg ikke skulle bruge billeder, men fordi et spejlrefleks, lige meget hvor godt det er, er stort og tungt. Dette er rigtig godt, hvis man er i studie eller bare skal tage billeder hjemme, men som blogger er det altså langt fra realiteten. Jeg ved, at der som regel er en idé om, at et kamera skal være stort for at være godt, men jeg vil virkelig forsøge at modbevise denne påstand. Med mit ekstra objektiv på, vil jeg vove at påstå, at dette kamera tager bedre billeder end mit spejlrefleks – og så er det bare meget sjovere at tage billeder med.

Jeg vil råde alle bloggere, dem der gerne vil starte på at blogge, eller dem som bare gerne vil kunne have kameraet i lommen, til at købe dette. Jeg ved at Bloggers Delights dygtige faderfigur Daniel Ishøj, har ladet sig overtale af mig, og har også købt kameraet – noget han på ingen måde kommer til at fortryde.

Overstående er alle billeder jeg har taget til Cover.dk, og jeg synes, at de så fint viser, hvad dette kamera kan.

Kameraet kan købes i flere forskellige farver her 


10 kommentarer

 • Julie

  Super smukke billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel

  kan det også filme? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg tror vi er ved at forstå hvor godt det er! ;)
  Det er også det jeg overvejer af købe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er virkelig ved at overveje købet, men hvor hurtig er den til at tage billeder? Altså kan man tage mange i træk ligesom et spejlrefleks kan, eller bliver det tagende billede vist på displayet direkte efter og derved tager det en krig at få taget mange billeder? Håber du forstår, hvad jeg mener :)

  http://www.mariehollesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg forstår fuldt ud, hvad du mener, og kameraet er super hurtigt. Du kan tage billeder selvom billedet bliver vidst på skærmen. Min fotograf Dagmar tog billeder med det forleden, og hun komplimenterede netop hurtigheden af det :-)
   Det tager ikke lige så hurtigt som f.eks. et 5D, men det er rigtig hurtigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor skønt!
   Så skal pengene skrabes sammen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Det kan jeg helt klart anbefale!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BLOGGERS VÅDE DRØM