SWIMSUIT OF THE YEAR

ONLY BUY TOPS – MONTH

Ikke-navngivet-1

Jumper Dress ASOS | Cropped Keepsake | Wrap utility ASOS | White wrap ASOS | Black wrap ASOS | Frill Top ASOS | Vintage The Laden Showroom | Pussybow blouse New Look | Turtleneck River Island | High neck top ASOS | REKLAME LINKS | SPONSORERET INDLÆG 

… Eller i virkeligheden er det en; køb alt andet end bukser – måned. Min underdel-overdel ratio i klædeskabet er HELT forskudt, og jeg har en seriøs mangel på overdele. Eller måske rettere et seriøs overskud af bukser. Jeg synes det er så svært at købe overdele, da jeg er meget fokuseret på brugbarhed mht. mit tøj, og hvor et par sorte bukser kan bruges til ALT og for evigt, er toppe, i hvert fald dem, der er lidt specielle, lidt mindre brugbare. Det betyder dog også, at ender med kun at have meget basic og lidt kedelige trøjer, fordi jeg er for nærig til at bruge penge på en top, der er et “one hit wonder”. Denne måned er det dog FORBUDT for mig at købe bukser, og der er ekstra point, hvis det er en overdel, der kommer hjem. Der er dog også en par sko jeg har planlagt, og en lille kjole…

followwho

3 kommentarer

 • LMO

  Jeg har det modsatte problem, jeg ejer nok over 50 overdele, og kjoler lige så. Dog ejer jeg kun 2 par bukser, et par stramme og et par løse, begge sorte… Måske denne måned skulle bruges på at finde flere bukser som kan passes af mine lange ben og kæmpe numse…. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   ASOS Tall! Der er altså virkelig lækre ting, som jeg ville ønske jeg kunne passe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Køb High Neck toppen!!!!!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWIMSUIT OF THE YEAR