SPOIL YOURSELF - THAT'S AN ORDER

OTHER STUFF I DID

img_6646Popcornene er saltet og forventningerne er skruet op: her er, hvad jeg har lavet i denne uge

Så blev det endnu engang søndag og dermed dagen for den korte gennemgang af, hvad jeres favoritblogger har brugt den forgange uge på. Har I fundet popcornene frem? Samlet familien i sofaen? Sat jeres telefon på flytilstand og jeres forventninger på det allerhøjeste?

Godt, så lad os begynde:

Jeg fandt min drømmekjole i Balenciaga. Og jeg regnede ud, at hvis den nu kommer på udsalg med 103% rabat, så har jeg næsten råd til at købe den! What a steal. Marie og jeg brugte pinligt lang tid i butikken og efterlod den forhåbningsfulde sælgerinde med et knust kommisionshjerte.

img_6636Prøv lige at se, hvor pæn den er. Hvis der er nogle af jer, der har flere penge end jeg – hvilket ikke er svært at opnå – så begynder de udsalg på onsdag.

img_6725Efter at have knust sælgerhjerter og drømt hede drømme om oversize kjoler, spiste vi frokost på en af vores fælles favoritsteder. Det eneste sted, hvor jeg kan få mig selv til at betale 59 kroner for en kartoffelmad: Kompa9 (note til selv: er forbruget af kartoffelmadder årsagen til, at du ikke har råd til at købe Balenciagakjoler eller pensionsopsparinger?)

img_6750Jeg elsker at gå. Sådan oprigtigt meget. Og selvom det ikke giver det samme som et hardcore træningspas, så prioriterer jeg det alligevel meget. Det er vel bedre end ingenting? Jeg forsøger at gå i hvert fald en time om dagen, og i går stod den på en lang gåtur til Hellerup med min kære mand.

img_6660And speaking of gå: Jeg gik i fredags til indre Østrebro for at hente mad – der desværre skuffede helt enormt – men vejret var fantastisk og byen lige så.

img_6539 img_6533

I onsdags blev jeg forkælet, som aldrig før, hos min nye frisør Pernille. Hendes salon ligger i en stor lejlighed i indre by, og der er kun én kunde af gangen. Hun vidste, hvad der skulle gøres med mit hår, hvordan vi skal behandle det frem over, og jeg satte mig blot tilbage og nød min chokolade – i trygge hænder.

fullsizerender

And speaking of mit nye hår: Så er jeg simpelthen blevet så glad for det. Det er en proces, hvori hun først har fjernet de mere uheldige toner, farvet det med fuldstændig naturfarve og så plejet det. Næste gang skal det gøres en anelse varmere, men det er allerede mægtig smukt. Hvis I spørger mig.

img_6542Jeg havde den sjældne fornøjelse af at læse Costume, hvori jeg blev tippet om den ganske fantastiske blogger Yoyo Cao, der ganske enkelt er mit nye stilcrush. Alle ovenstående outfits føler jeg mig inspireret af (særligt den lange sweaterkjole fra Sportmax. Fordi… come on).

img_6549

Jeg genlæste Pernille Teisbæks bog, og faldt endnu engang i en endnu dybere kærlighed til hende. Jeg siger ikke, at jeg er fanatisk, men… Det er jeg.

img_6519

Livet skete, så jeg har spist is, kanelsnegle, burgere og pizza. Og jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil have dårlig samvittighed over det. Eller… jeg vil i hvert fald gøre mit absolut ypperste for ikke at have dårlig samvittighed over det.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM HER 

followwho

4 kommentarer

 • Mathilde

  Dit nye hår er virkelig smukt! Mit eget hår bliver også kortere og kortere for hvert frisørbesøg; det giver lige dét mere kant end de længere lokker gør, og så gør det ikke noget, at påklædningen er lidt mere basic. Det overbeviser jeg i hvert fald mig selv om.

  Den røde skjorte/bluse/kjole something – hvor er den fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Tak! Den er vintage fra en butik her på Østerbro: Vintage 199 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder netop med en bøtte af den Oreo is, mens jeg læser dette indlæg!

  Og din nye frisure er vildt smuk <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOIL YOURSELF - THAT'S AN ORDER