OLYMPUS - FORSTÅ DET NU

OUTFIT MED OLYMPUS

P1010027 P1010039

(Billede taget af mit nye Olympus E-PL5 med 45 mm f1.8 objektiv, taget af Dagmar)

SPONSORERET AF OLYMPUS

I har set dette outfit før, men jeg ville lige fremhæve disse billeder taget med mit nye kamera fra Olympus. Jeg er SIMPELTHEN så glad for, at jeg kan tage så gode billeder med et kamera, som jeg kan have i min lille taske. Det gør mit blogliv en del nemmere, da jeg kan have kameraet med på arbejde hver dag, og få taget mens jeg er derinde. Mit nye kamera gør også, at jeg har meget mere lyst til at tage billeder; det er nemt, det er hurtigt og det bliver et rigtig godt resultat. Det her er klart en følgesvend i meget lang tid!

Kameraet kan købes i flere forskellige farver her

followwho

2 kommentarer

 • Overvejer at købe et sådan et kamera – er det anbefalsværdigt? Og er det ‘godt nok’ uden ekstra udstyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sillewho

   Jeg anbefaler ikke noget mere end dette kamera. Det er så godt.

   Det er fint uden ekstra udstyr, men du får ikke den type billeder som oppe over uden det ekstra objektiv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLYMPUS - FORSTÅ DET NU