FASHION MEETS THE ARMY

OVER AND OUT – L’OREAL SKIN CHALLENGE

Desktop9Sponsoreret af L’oreal

Det har været så hamrende sjovt at være ambassadør for L’oreal, og jeg har uden pis haft det bedste og mest kreative hold – desværre må vi nok se os slået, men jeg synes alligevel, at vi skal kæmpe til det fucking sidste, og vise dem, at vi kan samle de sidste point ind. Så vis jeres resultat i videoer, på billeder eller i en tegneserie, og del, like og post så meget I kan. Og sidst men ikke mindst: jeg er SÅ glad for, at I havde lyst til at lege med.

Personligt har jeg været rigtig glad for produkterne (særligt øjencremen), og synes at jeg har en rigtig fin hud for tiden. Særlig gløden og blødheden.

followwho

2 kommentarer

 • Jeg synes du har skrevet nogen rigtig fine indlæg omkring hele L’oreal skin challenge og det ville være så fint, hvis du og dit hold kunne gå hen og vinde! og sikken et fantastisk fint billede af dig Sille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hvor er du bare sød Amanda. Det betyder skide meget for mig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION MEETS THE ARMY