CHEESE, SHOES AND ALL THINGS DEAR

PARIS BUYS PART ONE OF FOUR

img_9493 img_9498

I like my money where I can see them: On my feet

Nogle gange kan det være svært at gennemskue, just hvad ens penge egentlig er gået til. Forsikringer? Byture? En uventet regning? Magiske alfer nede i din nedslidte pung, hvem der selv har et voldsomt overforbrug. I mit tilfælde er jeg dog på ingen måde i tvivl om, hvor mine penge er blevet af: De sidder på mine fødder, hænger over mine skuldre

og så er der vist nok også en stor del af dem nede i min mave.

Var det det værd? Ja (siger hun, mens hun desperat forsøger at sælge ud af sin garderobe samt pakker en pose med rugbrød fra arbejdet). Jeg fik nogle gode ting, nogle gennemtænkte ting, nogle ting der kan opgradere min allerede-eksisterende garderobe.

Og I skal selvfølgelig se de nye køb.

Første mand i rækken er mine nye lyserøde basser fra Céline. Jeg planlagde købet hjemmefra, så da jeg fandt dem i Célines signature store var jeg nødt til at slå til. Jeg glæder mig til at opgradere selv det kedeligste look samt mit humør med disse.

Og en opgradering af mit humør bliver nødvendigt, når jeg bliver nødt til at kigge på min konto igen….

Fortæl mig, at det var det værd….

 

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEESE, SHOES AND ALL THINGS DEAR