PARIS BUYS PART ONE OF FOUR

PARIS BUYS PART TWO

img_9691

The shoes that never left

Det er sjældent, at items får lov at stå særlig længe på min ønskeseddel. Enten når jeg at købe det ønskede rimelig hurtigt, eller også forsvinder det endnu hurtigere til de evige marker af flygtige forelskelser sammen med de der Miu Miu sko og ham den langhårede musiker fra gymnasiet.

Men ikke disse sneakers.

De har stået rigtig længe på min seddel. Altså ikke længden på en matematiktime med brøker længe, men længe i et senmoderne samfundsperspektiv. Hvorfor er de ikke kommet hjem til mig før? Jeg tror såmænd bare, at der altid har været en undskyldning. De har altid været lidt for dyre, lidt for hvide, lidt for upraktiske og lidt… ja, bare lidt for. Men de er aldrig forsvundet fra mine tanker, og det besluttede jeg mig for at gøre noget ved.

Så jeg købte dem i Paris.

Og de er på ingen tid blevet placeret på toppen over bedste køb, jeg nogensinde har gjort mig. De er så meget mig, de er så behagelige, de er så smukke og de er så meget i stand til at gøre alle looks en del sjovere. Og pludselig gik de fra at være for til at være .

Så meget grunden til, at jeg ingen penge har.

SNEAKERS Céline | SOKKER Vetements | BUKSER secondhand

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS BUYS PART ONE OF FOUR