MY DREAM WARDROBE: A 5-PAGE STUDY OF A WOMAN'S MIND

PLAYING DRESS UP

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Det er bare som om, at der er mere bevægelsesfrihed til at sparke røv i kjole

Jeg føler mig mere og mere tiltrukket af den feminine silhuet, og jeg drømmer derfor om at tilføje flere kjoler og nederdele til min garderobe. De skal selvfølgelig sammensættes med kontrastfulde elementer såsom sneakers, skarpe  blazere eller statement tees, så det feminine bliver fremhævet, men samtidig ikke overtager. For mit vedkommende er det nemlig vigtigt, at der er et perfekt spil imellem de forskellige kontraster. Det feminine, det maskuline, det seriøse, det sjove.

På den måde fremhæves det, som jeg allerhelst vil formidle med min stil: En kvinde, der er klar til at sparke røv og tage navne.

REKLAME LINKS 1. Ganni (nedsat med 35%) 2. Gucci 3. H&M 4. Loewe 5. Nike

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY DREAM WARDROBE: A 5-PAGE STUDY OF A WOMAN'S MIND