FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #15

Ready To Change Every Morning

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Med min trang til at ændre hele mit liv hver eneste morgen, placerer jeg røven lige i klaskehøjde

Hver morgen er jeg klar til at ændre mit liv; Spis sundere, træn mere, gøre mere ud af dig selv, skriv bedre, vær mere ligesom *indsæt fashionista jeg stalker den dag*, lad være med at grine af prutter.

Få dig en bedre stil.

Men alligevel finder jeg mig selv hver aften, liggende badet i henholdsvis sved og chipskrummer, iklædt hullede trusser og en t-shirt, som jeg vist nok – ved et uheld – stjal fra en vaskekælder engang. Og når jeg pakker chipsene væk, lover jeg mig selv højt og helligt, at jeg i morgen altså nok skal tage mig sammen og se både smartere, tyndere og sundere ud. Fra i morgen altså.

Men lige nu kan jeg godt lige tage nogle flere chips. Nu har jeg jo smadret det. Frisk start i morgen! Det lover jeg.

Der er ikke noget galt i at spise chip. Der er i særdeleshed heller ikke noget galt i hullede underbukser. Faktisk er de begge ganske essentielle for min psyke. Men problemet ligger i, at jeg opstiller sådanne opgaver for mig selv, der – selvom jeg ikke er glad for at indrømme det – er dømt til at fejle. Jeg kan ikke ændre hele mit liv på én morgen, jeg kan ikke pludselig sørge for, der hænger farverige flæser og bluser fra Balenciaga i min garderobe, jeg kan ikke forvente, jeg pludselig ligner en Instagramceleb.

Jeg kan ikke forvente, at hele mit liv – hele mig – vupti er anderledes.

Og som jeg ligger der og sætter nærmest ultimatummer for mig selv, vågner jeg uundgåeligt op med røven placeret lige i klaskehøjde grundet den 98% chance, der er for at skuffe mig selv (Hvilket er den absolut værste person at skuffe. Udover sin mor og bankrådgiver). For når jeg allerede fra jeg åbner mine øjne, har dømt mig selv til at fejle, så er der ganske stor sandsynlighed for, at det bliver en jævnt presset dag.

Der er ikke noget galt i at sætte mål for sig selv. Selvfølgelig skal jeg love mig selv, at jeg aldrig skal spise usundt igen, efter jeg lige har støvsuget en pose chips med moden ost og løg. Sådan er livet bare. En del af drukturen er, at man dagen efter skal sværge, at man ikke gør det igen. Det er bare en tradition! Og jeg er sikker på, at jeg bliver et bedre menneske, når jeg sætter små mål for mig selv, konkurrerer med mig selv, opfordrer mig selv til at blive lidt bedre.

Men der er grænser.

Og jeg skal stoppe min evige jagt på at ændre mit liv hver morgen. For det kommer ikke til at ske. Jeg kommer ikke til at lykkedes med det – i hvert fald ikke på en enkelt dag. Jeg får ikke noget ud af at hade min egen garderobe, stil eller krop, fordi det ikke lige ser ud, som jeg havde forestillet mig det aftenen forinden. Jeg skal hellere omfavne mig selv og det jeg har, mens jeg engang imellem spiser en gulerod, går en tur og minder mig selv om, at jeg ikke skal bruge mine penge på impulskøb til garderoben, men hellere vente til jeg har råd til de farverige flæser og trøjerne fra Balenciaga. Jeg skal forsøge at eksperimentere med mig selv og min stil, hoppe i en farverig nederdel, fordi jeg ved, at det gør mig gladere. Stille og roligt, så jeg selv kan følge med.

Så er der også stadig plads til hullede underbukser og ostechips.

REKLAME LINKS Trøje Topshop | Nederdel ZARA | Solbriller Victoria Beckham | Taske Loewe | Sko Miu Miu

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #15