A LITTLE SHOPPING NEVER HURT ANYONE (QUOTE: NOT MY BANK LADY)

RUNNING AROUND

img_4807
img_4817 img_4806

Jeg render forvirret rundt. I det mindste gør jeg det i fantastiske sko

I øjeblikket render jeg rundt for at få det hele til at hænge sammen. Fuldtidsarbejde, en brændende passion for skrivearbejdet og en ligeledes glødende passion for at ligge på min flade røv og se true crime dokumentar. Det er i sandhed ikke let at være et moderne individ.

I det mindste render jeg nu rundt i forårsvejr iført skønne sko og en fabelagtig vintage kjole.

Ovenstående er også forklaringen på den altoverskyggende stilhed, der har præget mine personlige kanaler. Faktisk en større og mere længerevarende stilhed end nogensinde før over mine fem år som Frøken Who. Jeg ville elske, hvis jeg kunne love, at dette ville ændre sig fra dags dato, men der er meget få ting, der er mere frustrerende end influenter, der fortæller farverige eventyr om, “hvordan jeg kommer til at være ufatteligt original og aktiv fra dette sekund.”

Det skulle da lige være sneak peak på deres nye køb eller historien om, at der er MEGET spændende ting, der sker lige om lidt.

Jeg vil ikke presse hverken inspirationen eller tiden til at være noget, den ikke er. Men jeg kan mærke, at mine fingre savner følelsen af tastaturet, og det er ved at være tid, at de igen kommer i træning. Så det vil jeg gøre mit bedste for, at de kommer igen.

KJOLE Vintage | JAKKE Acne Studios | SKO Céline | SOLBRILLER Folk and Frame

 

followwho

2 kommentarer

 • Asta

  Den kjole er så fantastisk og smuk! Forelskede mig fuldstændig i den på dit insta-billede. Skulle du nogensinde ville sælge den, må du endelig sige til ;-) Jeg tjekker stadig din blog dagligt, selvom her er lidt stille og har gjort det i årevis, godt arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Kære Asta. MANGE TAK! Og skriv gerne på min salgsprofil på Instagram. Så kan vi snakke videre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE SHOPPING NEVER HURT ANYONE (QUOTE: NOT MY BANK LADY)