JEANS FANATIC

SALE SET WITH A LITTLE EXTRA

Ikke-navngivet-1

INDEHOLDER REKLAME LINKS: BUKSER Mads Nørgaard | JAKKE Tiger of Sweden |  T-SHIRT Stylein | SANDALER Gucci | SOLBRILLER Céline |

Lige nu kører Boozt et stort udsalg, og derfor var jeg et smut forbi for at se, om de items jeg har liggende i min ‘ih, hvor vil jeg gerne købe dem kurv’ også var på tilbud – og det var de sørme. Bukserne og jakken har jeg kastet våde øjne efter (et udtryk jeg står ved), i længere tid, og t-shirten er et nyt udsalgsønske. I kan selv kigge forbi både mid season sale, hvor der er op til 30% rabat på kendte varer, og det almindelige udsalg, hvor der er op til 70%.

Skoene og solbrillerne er desværre ikke på tilbud, men er med til at vise, hvordan jeg synes, at man laver de lækreste looks: en god blanding af dyre og billige varer. Og hvor seje er skoene ikke lige?

followwho

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS FANATIC