MODEN - OVERSAT

SAMSUNG GALAXY ALPHA – WIN

Desktop7Sponsoreret af Samsung

Denne telefon er så win på mange måder, og jeg er virkelig glad for, at jeg har måtte teste den. Normalt har jeg kun været til Apples design, men jeg synes virkelig Samsungs design er stærk og stilet. Telefonen er skabt sådan, at på trods af, at den er meget let, er den skabt af en metalramme så den kan holde til at blive brugt i en travl hverdag – noget der er meget vigtigt for mig, da telefonen er med OVERALT. Grafikken er win (grundet en for vild HD-skærm), kameraet er win, vægten er win.

Og nu har I også mulighed for at winne (no need for applause, jeg ved, at jeg er hysterisk morsom) Hold øje med Samsung bannerne det næste stykke tid, der går nemlig en ret så sjov skattejagt igang, hvor præmierne selvfølgelig er den nye Alpha! Der vil være bannere rundt omkring som giver ’leads’ som fx ’designerens yndlingsfarve er sort’. Så skal man finde ham – og når man gør det vil man kunne finde telefonen og vinde den. Men hvis du ikke kan gætte det ud fra det lead – så kan du trykke videre på banneret og få et nyt lead. Ret sjovt! 

I am still testing the new Samsung phone, and I am still really in to it! 

followwho

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEN - OVERSAT