WE NEED TO TALK ABOUT: COLOURED SHADES

SELF-INDULGENCE IN THE FIGHT AGAINST FORGETTING YOURSELF

Ikke-navngivet-1

SPONSORERET INDLÆG

Er selvforkælelse vores soldaterkammerat i krigen mod forglemmelse af os selv?

Som I nok ved, så står jeg forrest når alenetid og selvpleje giver koncert. Men der er nok én ting, som jeg ville være endnu mere tilbøjelig til at følge med rundt på tour.

Selvforkælelse.

Og det er det, dagens fanbrev skal handle om. Selvforkælelse og vigtigheden af dette. For selvom vi på nuværende tidspunkt lever i et samfund og i en tid, hvor det er vigtigere end nogensinde før at prædike om og ikke mindst praktisere næstekærlighed og solidaritet, så synes jeg ligeledes, at det er vigtigt at have fokus på selvforkælelse. På spise-kage-shoppe-sko-og-læse-magasiner-på-sofaen-måden.

For igennem selvforkælelse lader vi ikke blot op, vi beslutter os ligeledes for, at vi er værd at forkæle. Og som vi ligger der på sofaen i en kagerus, mens vi fylder vores virtuelle shoppekurv med lækre stiletter, så kan det være, at vi pludselig synes, at vi er lidt mere værd at forkæle. Måske grundet en chokolade overdose eller på grund af skuddet  af serotonin fra at trykke på “Checkout” knappen, eller måske er det i virkeligheden bare magten af selvforkælelse. 

Skal der selvforkælelse til, før vi føler os værd at forkæle?

Måske vi skal anskue chocolate chip cookies, sofatid, shopping og magasinlæsning som nogle af vores soldaterkammerater i kampen mod forglemmelse af os selv. Det er så nemt at nedprioritere selvforkælelse og det første, der ryger i farten – imellem hverdagspligter og mandagsnedture – er ofte tiden, vi bruger på os selv. Timen vi tager ud til magasinlæsning og navlepilleri. Men selvom det virker som om, at vi prioriterer det vigtigste, er det så i virkeligheden det vigtigste, vi glemmer?

Hvis ovenstående har fået overbevist dig om vigtigheden af tid til selvforkælelse, så har jeg et tip til, hvordan du kan udfylde de mange timer, du nu skal til at bruge på dig selv. Læs magasiner. På telefonen. Gratis. For gratis er vel i virkeligheden også en form for selvforkælelse? Eller i hvert fald et element ved denne, der gør det en smule nemmere at retfærdiggøre. Hos Flipp kan du nemlig lige nu få en måneds fri magasinlæsning af blandt andet Eurowoman, Euroman, RUM og mange flere. Flipp er basically dine favoritmagasiner online. De indeholder nøjagtig det samme som papirversionen, men er både mere praktisk samt lige ved hånden.

Du kan få en gratis måned – uden binding – lige her, og i det mindste kan du bruge aftenen på at læse det nye Eurowoman eller Euroman, og glæde dig over, at du kan bruge tid på selvforkælelse i stedet for penge på magasiner. Det er gratis den første måned, og derefter vil det koste 99 kroner om måneden. Derfor skal du huske at melde det fra igen, hvis du ikke bliver hooked i løbet af den første måned!

Nu vil jeg lægge mig tilbage, åbne posen med kagerne og mens jeg flipper igennem magasiner, som jeg normalt ikke bruger penge på at forkæle mig selv med (er det OK for en 22-årig modeblogger at læse Anders And?), så vil jeg nyde tanken om, at jeg prioriterer mig selv. Bare for en stund.

For det fortjener jeg fandeme.

REKLAME LINK Sko Public Desire

P1010014

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE NEED TO TALK ABOUT: COLOURED SHADES