DIAGNOSED WITH A SEVERE SHOPPING DEFICIENCY

SELLING STUFF AND GIVING HUGS

SPONSORERET AF ZADAA

Der er en ny sherif i byen. Og han tillader mig at retfærdiggøre voldsom shopping overfor min kæreste

Størstedelen af min garderobe består af items, der enten er købt i honest to God genbrugsbutikker (jeg snakker 40 kroner for en lædersofa og en kop kaffe med Hanne bag disken) eller mere luksuriøse items fra luksusgenbrugsbutikker. Der er tre simple årsager til dette: 1. Der er mulighed for at få fingrene i items fra udgåede kollektioner, ting der er retro og nu moderne eller items, der ikke kan købes i Danmark. 2. Jeg holder af, at når jeg skifter så meget ud i min garderobe, som jeg gør, så ryger det ikke blot i skraldespanden, men bliver rent faktisk solgt videre, og jeg køber ligeledes andres afsatte sager. 3. Og sidst men ikke mindst, så kan jeg med den nedsatte pris retfærdiggøre over for min kæreste – og ikke mindst mig selv – at jeg lige har købt tre trøjer, to par sko og den der taske, som er (bare lidt) dyrere end vores husleje.

Ups.

Og nu er der altså kommet en ny sherif til byen. En sherif, der skal hjælpe mig med at berolige min kæreste, når jeg kommer vraltende hjem med poser fulde af tøj. Skat, det er købt brugt. Det er appen Zadaa, der er en markedsplads app, der tillader dig at købe og sælge tøj, der passer, ved at forbinde folk med en samme størrelse og stil. Det er en voldsomt nem måde både at købe og sælge. De tager mellem 5-20% af salget – men jo dyrere varen er, jo mindre tager de. Under appen kan du søge efter tøj, der passer din størrelse og form, så du undgår den mørke fælde af tøj, der bare ikke passer.

Og nej, du kommer ikke til at tabe dig de ekstra kilo eller vokse ti cm ekstra i højden over night. It’s just not you.

I kan besøge min shop ved at trykke på det lille øje, der findes i bunden af appen og derefter på mit banner. Jeg synes selv, at jeg har forfærdeligt fine ting (jeg sælger blandt andet mine Céline sko, mine eftertragtede retro sneakers, en fantastisk Gestuz sweatshirt og en voldsomt efterspurgt rød skjorte), og hvis I er svine heldige, så kan vi jo mødes til en krammer og en handel. Zadaa beholder pengene, indtil I har modtaget jeres varer, så I ikke skal være nervøse for at blive snydt af brugtbilsforhandler-agtige modebloggere som hende der Sillehvem. Jeg har selv shoppet den fineste ternede skjorte fra shoppen forleden, og den var ikke blot kæreste-godkendt billigt, men jeg har simpelthen været helt rolig ved handlen.

Zadaa har sit helt eget leveringssystem, hvor du blot pakker pakken, skriver et nummer derpå og afleverer det ved nærmeste indleveringssted. Det er helt igennem perfekt til dovne og postsendingshadende mennesker (herunder særligt undertegnede).

Download appen til Android her og til Iphone her


followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIAGNOSED WITH A SEVERE SHOPPING DEFICIENCY