”I just want to thank my mental illness for getting me here”

Shit to do, while you are sitting in a café and your phone doesn’t have any battery

 

img_0894

Otte ting at lave næste gang, du sidder på en café, og din smartphone er løbet tør for strøm. En telefon-junkies guide

 

 • Reflekter over, hvad folk gjorde med ventetid (eller generelt med deres liv), før smartphones eksisterede. Kværnede de smør? Skrev videnskabelige og/eller filosofiske tekster? Løste verdensødelæggene konlikter? Kiggede på hinanden. For guds skyld: Var de nødt til at kigge på hinanden?
 • Kig på kollegaparret overfor dig, der er i gang med den store konfliktløsningssamtale og varm dig ved, at du ikke er den eneste, der på trods af igangværende karriere også kan opføre dig som et barn.

 • Få de mest fantastiske ideer til tekster, som du ikke kan skrive ned, fordi du ikke har din telefon og den dertilhørende never-ending note med alle dine guldkorn. Ideer jeg personligt kom på i de ti minutter, hvor min telefon lå til opladning:
 1. A powerbank – an addition to the lists of shit I really should buy, but never do, because I use all my money on fucking shoes.
 2. Fortæller din vinterfrakke omkring seriøsitetsniveauet af hvilken du tager du liv?
 3. Shit to do, while you are sitting in a café and your phone doesn’t have any battery

 • Indse, at det måske ikke er de mest fantastiske ideer, men fordi du ikke har din telefon, så har du ikke noget at sammenligne dig med og heller ikke noget andet at lave, end at bilde dig selv ind, at det er fucking fantastiske ideer.

 • Drik et glas vin (Editor’s note: Dette kan også gøres, selvom din telefon har strøm, men når du ikke har din smartphone har du til gengæld mulighed for at ligne en intelligent idiot, der rent faktisk nyder vin, og ikke blot procenterne deri).

 • Overvej om Balenciagas SS18 nitte/dinousaursko mon kunne være fede til dig.

 • Kom frem til, at svaret på ovenstående tanke er er rungende negatory.

 • Få mere eller mindre milde angstanfald grundet dybe tanker om, hvad du gør med dit liv, om du nogensinde bliver til noget og om Svampebob firkants sneglekat Gary er barn af en kat og en snegl eller om det er en almindelig snegl, der blot er blevet opdraget af katte.
followwho

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”I just want to thank my mental illness for getting me here”