L'OREAL SKIN PERFECTION CHALLENGE

SKIN PERFECTION


SPONSORERET AF L’OREAL

Okay, nu er det altså seriøst folkens! Jeg snakkede i sidste uge om, at jeg deltager i L’oreals skin perfection challenge, hvor jeg skal samle et hold af 30 af mine dejlige læsere, der sammen med mig modtager en kæmpe samling af produkter, som vi skal teste og derefter dele vores resultater med resten af verden.

Og hvis det ikke var nok med et kæmpe beautykit, så er der også præmier at vinde for den person, der er mest aktiv, laver de bedste opdateringer, deler flest billeder osv. Alt i alt handler det om at teste nogle fucking fede produkter og optjene point. For mig handler det om, at jeg skal støtte, opfordre, og selvfølgelig dele ligesom jer, så vi kan blive det hold, der får flest point! Hele pointsystemet skal jeg nok komme mere ind på, når det samlede hold er klart!

De ting, der er at vinde er ikke for sjov: Grand price er en rejse til Paris for to til en værdi af 15.000 sek! 2-5 pladsen vinder en KÆMPE beauty package til en værdi af 3.000 sek, og 6-30 pladsen giver en stor beauty package til en værdi af 1.000 sek. (Ja, I læste rigtigt: ALLE vinder noget)

Konkurrencen starter den 1. september, og jeg skal altså have samlet vinderholdet inden da. Derfor er det SÅ vigtigt for mig, at I går ind og joiner The Sillewho team lige HER.

GO GO GO.

followwho

4 kommentarer

  • Victoria

    Team Sillewho! 8D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Har meldt mig til!!! Jeg håber jeg bliver en del af holdet, og hvor er det fedt man vinder noget lige meget hvad for jeg vinder nemlig aldrig noget, haha :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'OREAL SKIN PERFECTION CHALLENGE